Fangirling: The 5th Wave

Er komt een film van The 5th Wave!! Ik zal misschien een beetje achterlopen of onder een steen geleefd hebben, maar ik ben pas afgelopen week tot deze vreugdevolle ontdekking gekomen. Vandaag daarom een kort relaas waarom ik ontzettend uitkijk naar deze film.. 

Toen ik afgelopen november The 5th Wave van Rick Yancey las, was ik meteen fan. Wat een fantastisch verhaal; goed geschreven en origineel. Ik kon het boek geen moment wegleggen en rende na het uitlezen meteen naar de boekenwinkel om deel twee te kopen. Hoewel The Infinite Sea me ietwat tegenviel, blijf ik zeker fan van de complete serie. Dus nu is het lange wachten op boek drie aangebroken..

MAAR: afgelopen week deed ik dus op Facebook de ontdekking dat er een film aan zit te komen! Helaas is er nog geen filmmateriaal beschikbaar, maar onderstaande compilatie van korte boek trailers maakt me meteen al super enthousiast.

Als dit slechts een boek trailer is; hoe awesome zal de ‘echte’ trailer (en dus de film) dan wel niet zijn?! Helaas moeten we wel nog tot januari 2016 wachten voordat we hier achter kunnen komen.. Dan eerst maar aftellen naar september 2015, wanneer The Last Star, het derde boek van de serie, zal verschijnen!

Advertenties

5 gedachtes over “Fangirling: The 5th Wave

 1. Anne zegt:

  Ik had nog nooit van boektrailers gehoord, maar cool zijn ze in ieder geval! Nu vol spanning wachten op de échte trailer (en de film uiteraard :p )

 2. Daenelia zegt:

  Beetje late reactie, maar ik heb nét dit boek gelezen … en ook meteen uit de boekenkast gegooid. En dat doe ik niet vaak. Ik denk wel dat er een leuke tienerfilm in zit, maar als boek vond ik het echt 3x niks.
  Maar… dat ligt vast aan mijn leeftijd. Want ik hoor van allerlei 15-16 jarigen dat ze het een geweldig boek vinden. Ik heb gewoon te veel gelezen om hier van onder de indruk te zijn. Ik gun het jullie wel, zo;n boek waar je helemaal in kunt verdwalen.
  -SPOILERS!-
  (Maar vond je nou ook niet dat het wisselend perspectief heel rommelig gedaan was en dat er hier en daar wat foutjes in zaten? Zoals dat B. wél wordt meegenomen en opgeleid, maar C. die jonger is, weer niet, maar haar jongere familielid dan weer wel…? En die romance was er ook echt tussengeschoven van ‘want dat vinden meiden leuk’. Dacht ik dan.)

  • Marcia zegt:

   Ik vond het persoonlijk, ondanks mijn leeftijd van 25 jaar, een heerlijk boek. Maarja smaken verschillen nou eenmaal ;) Als het derde boek verschijnt ga ik de hele serie herlezen – en misschien valt het dan opeens heel erg tegen – maar tot nu toe vond ik het echt goede boeken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s