Book Haul: Awesomebooks bestelling

Om te vieren dat ik in de maand maart veel salaris heb gekregen – ik heb drie dagen in de week gewerkt in plaats van één – mocht ik van mezelf een bestelling doen bij mijn favoriete webshop Awesomebooks. Keuzes maken is echter niet mijn sterkste kant, dus vandaar dat er uiteindelijk negen boeken in mijn winkelmandje belandden.. En vandaag zijn ze dan eindelijk gearriveerd!

In totaal heb ik voor deze negen boeken slechts €28,75 betaald( + verzendkosten). Als dat geen goede deal is, dan weet ik het ook niet meer.. Oké je moet er even geduld voor hebben, maar dan heb je ook wat ;)

   

All Our Yesterdays – Cristin Terrill
Een dystopisch boek waarin tijdreizen een rol speelt heb ik geloof ik nog nooit gelezen. Dit in combinatie met de vele goede reviews zorgde ervoor dat ik All Our Yesterdays wel móest kopen.

Linked – Imogen Howson
Dit boek, over een telepatische tweeling in de ruimte, staat al een behoorlijke tijd op mijn TBR lijstje. Linked schijnt een goede mix te zijn van dystopia, paranormal fantasy en romantiek. Ik ben benieuwd!

Eve – Anna Carey
Ook Eve wil ik al sinds het verschijnen in 2011 graag lezen, maar het is er steeds niet van gekomen. Nu ik eindelijk een fysiek exemplaar in de kast heb staan zal het hopelijk niet meer zo lang duren..

   

Blood Red Rood & Rebel Heart – Moira Young
Als ik eerlijk ben was deze serie van Moira Young een twijfelgeval. Ik heb vele wisselende recensies gelezen, maar de synopsis spreekt me toch wel aan en ik vind de covers zo mooi.. En voor zo’n spotprijsje (€3,67 per boek) kon ik ze echt niet laten liggen!

Icons – Margaret Stohl
Ik heb al een aantal keer in de FNAC met Icons in mijn handen gestaan. Niet alleen de mooie cover had mijn aandacht, maar ook het verhaal lijkt me tof! Bovendien heb ik al eerder boeken gelezen van Margaret Stohl en ik vind dat haar schrijfstijl zeer prettig leest. De synopsis doet me trouwens een beetje denken aan Gone, aangezien de personages paranormale krachten ontwikkelen..

The-Road-1   The-Killables-1

The Road – Cormac McCarthy
Altijd als mijn professor van het keuzevak Vergelijkende Literatuurwetenschap het heeft over dystopieën, noemt hij The Road in één adem met 1984, Brave New World en The Hunger Games. Als dat geen goede reden is om dit boek te willen lezen?! Daarnaast lijkt het verhaal, over vader en zoon die moeten overleven in een post-apocalyptische wereld me heel spannend (en ook zeer origineel; eindelijk eens een boek waarin het niet om romantiek draait!)

The Killables & The Disappearances – Gemma Malley
Tot slot bestelde ik de eerste twee delen uit The Killables trilogie van Gemma Malley. Na het lezen van The Legacy trilogie ben ik groot fan van deze schrijfster en haar verzonnen werelden. Ik kan dan ook niet wachten om in deze serie te beginnen!

En dan komt nu alweer de volgende moeilijke keuze. Welke van deze boeken zal ik als eerste gaan lezen? Iemand suggesties?

Advertenties

2 gedachtes over “Book Haul: Awesomebooks bestelling

  1. nerdygeekyfanboy zegt:

    Eve ziet er bekend uit, maar geen idee of ik dat boek leuk vind. Misschien kan je die als eerste lezen? Dan kan ik aan je recensie bepalen of ik hem ook wil lezen :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s