Weer een Awesomebooks bestelling!

Het is weer zo ver; ik heb me weer eens laten verleiden tot een bestelling bij Awesomebooks. Ik ben gewoon verslaafd aan deze site – ik vind het heerlijk om zo goedkoop aan pareltjes te komen. En dat het tweedehands boeken met gebruikssporen zijn? Dat vind ik helemaal niet erg!

Dit is mijn buit deze keer! Zes boeken voor €21,46 (+ verzendkosten).

Revived – Cat Patrick
Onlangs liet ik al weten dat Revived op mijn to be read lijstje staat. Eerdere boeken van Cat Patrick vond ik namelijk super goed en dat maakte me nieuwsgierig naar dit verhaal. Ik denk dat Revived een dystopisch verhaal zal zijn met een paranormaal tintje, een combinatie waar ik erg van houd.

Wool – Hugh Howey
Dit boek staat al super lang op mijn verlanglijstje. Echt, hoe vaak ik hier al niet mee in mijn handen heb gestaan bij de FNAC? Maar uiteindelijk legde ik het boek toch iedere keer weer weg.. Nu ik Wool echter voor €3,61 in mijn winkelmandje kon gooien heb ik geen moment meer getwijfeld ;)

   

Light – Michael Grant
Met de aankoop van Light heb ik eindelijk de Gone serie compleet in mijn boekenkast! En het toffe is dat ik alle delen – in een super mooie hardcover versie – via Awesomebooks heb kunnen kopen. In totaal heb ik maar €20,64 betaald voor deze complete serie (zes delen). Als dat geen koopje is?! En ik weet zeker dat ik deze boeken nog heel vaak zal herlezen, want de Gone serie hoort echt tot mijn favorieten!

All These Things I’ve Done – Gabrielle Zevin
Ik heb zeer wisselende recensies gelezen over dit boek, maar de eerste zin van de synopsis maakte deze aankoop totaal geen twijfelgeval. “In 2083, chocolate and coffee are illegal, paper is hard to find, water is carefully rationed, and New York City is rife with crime and poverty.” Een wereld zonder chocola?! Dat is wel een heel duistere dystopische toekomstvisie :P haha.. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar All These Things I’ve Done. Ik had eigenlijk de versie met de paarse cover besteld, maar deze vind ik zo mogelijk nog mooier. Hij krijgt een mooi plaatsje in mijn kast :)

   

The System – Gemma Malley
In mijn vorige Awesomebooks bestelling kocht ik deel één en deel twee van The Killables. Nu zag ik opeens het derde deel online staan en ik heb het boek zonder nadenken in mijn winkelmandje gezet. De cover is net zo mooi als die van de vorige delen en ik kan dan ook niet wachten om deze serie uit te lezen!

POD – Stephen Wallenfels
Tot slot kocht ik POD, een boek over de overlevers van een alien aanval. Eerlijk gezegd heb ik niet zo veel met boeken over buitenaardse wezens, maar het lezen van The 5th Wave heeft mijn mening hierover behoorlijk veranderd. Over POD heb ik bovendien veel goede recensies gelezen, dus hiervoor zet ik graag een stapje buiten mijn comfort zone.

   

Dat waren mijn aankopen van deze keer. Stiekem is het bij mij alweer aan het kriebelen om een nieuwe bestelling te plaatsen; er staan opeens zoveel boeken van mijn wishlist voor lage prijzen te koop! Ik ben benieuwd hoe lang ik mezelf nog kan tegenhouden.. ;)

Advertenties

Een gedachte over “Weer een Awesomebooks bestelling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s