Een ode aan Kiera Cass en The Selection

Vandaag is het 31 mei en dat betekent dat de maand van The Selection serie op Met het Oog op de Toekomst voorbij is. De afgelopen weken herlas ik met veel plezier de gehele serie en plaatste ik recensies online van The SelectionThe EliteThe OneThe Prince & The Guard en het langverwachte nieuwe deel in de serie The Heir. En ondanks het feit dat de meeste van deze boeken van mij slechts drie sterren kregen, wil ik hier nogmaals onderstrepen dat ik het een heerlijke serie vind. De schrijfstijl is zo meeslepend, dat ik bijna elk boek in één ruk verslonden heb. Ja, het zwijmelgehalte ligt misschien wat hoog, maar dat neem ik voor lief.. 

Vandaag een ode aan de schrijfster Kiera Cass en deze geweldige meidenserie. Hebben jullie het filmpje hieronder al eens gezien? Kiera Cass leest – op zeer dramatische wijze – voor uit eigen werk.. Sorry, maar deze vrouw is echt geniaal! Ik heb haar vorig jaar op De Boekenbeurs in Antwerpen mogen ontmoeten (1 november 2014) en ze is gewoon heel grappig, hyperactief en vrolijk. Zo iemand gun je het succes toch ook?!

Als je The Heir wilt gaan lezen, maar geen zin hebt om weer van voren af aan in de serie te beginnen, dan kan ik je onderstaand filmpje aanraden. Met behulp van barbiepoppen wordt het verhaal van The Selection in vier minuten nagespeeld. Ik heb hier zelf ontzettend om moeten lachen, maar misschien heb ik gewoon een slecht gevoel voor humor ;)

Tot slot nog een filmpje uit de serie Things I learned in YA. In dit filmpje nemen twee meiden de etiquette uit The Selection onder de loep. Hoe gedraag je je als een echte prinses? Je moet dit niet te serieus nemen, maar ik vond het zelf toch echt behoorlijk grappig.

Met deze leuke filmpjes beëindig ik de eerste themamaand op Met het Oog op de Toekomst. Ik ga dit in de toekomst zeker nog vaker doen – en dan hopelijk ook met andere themagerelateerde blogposts in plaats van enkel recensies.. En als jij nog een goed idee hebt voor een thema, dan hoor ik dat graag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s