De postbode bracht mijn Awesomebooks bestelling!

Ongeveer twee weken geleden deelde ik al een boek haul met jullie en ‘per ongeluk’ heb ik meteen daarna weer een bestelling gedaan bij mijn favoriete webshop Awesomebooks. Ik voel me behoorlijk schuldig tegenover mezelf, want de boeken van mijn vorige bestelling zijn nog niet eens aangeraakt, maar het is gewoon zo goedkoop.. En deze boeken lijken me zo leuk! Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinsten, dus heb het mezelf maar ook meteen weer vergeven ;) 

Book-Haul-05-06-2015

Voor deze boeken, die allemaal echt in heel goede staat zijn, heb ik in totaal €27,57 betaald (+ verzendkosten). Voor Awesomebooks is dat nog best een hoog bedrag voor zeven boeken, maar de bovenste twee waren wat aan de ‘dure’ kant (€4,44 en €6,27). Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

Partials & Fragments – Dan Wells
Deze serie stond tussen mijn recommendations op Goodreads en toen ik de synopsis las was ik meteen verkocht. Een virus dat het grootste gedeelte van de mensheid heeft doen uitsterven, een soort van robots (de partials) en een 16-jarig meisje dat niet snel opgeeft; dat klinkt als een dystopisch actie/avonturenverhaal naar mijn hart! Hopelijk kunnen deze boeken van Dan Wells aan mijn hoge verwachtingen voldoen.

Matched & Crossed – Ally Condie
De Matched trilogie van Ally Condie heb ik ongeveer anderhalf jaar geleden gelezen, maar laatst had ik opeens zo’n zin om deze romantische serie te herlezen. (Misschien omdat ik helemaal in zwijmelmodus was door het herlezen van The Selection?) Ik kan me herinneren dat ik vooral het eerste deel, Matched, heel leuk vond, maar kon het niet laten om meteen deel 1 en 2 te bestellen!

Wither & Fever – Lauren DeStefano
The Chemical Garden trilogie van Lauren Destefano staat al een behoorlijke tijd op mijn to be read lijstje, maar op de één of andere manier ben ik er nog niet aan toegekomen. En dat ondanks de vele lovende recensies die ik heb gelezen.. Nu ik de boeken eindelijk zelf in mijn kast heb staan, hoop ik me snel te kunnen verdiepen in het leven van Rhine. En wat zijn de covers mooi! Ik ben echt heel blij met deze aankoop :)

Starters – Lissa Price
Dit boek van Lissa Price heb ik al gelezen, maar ik vond het een zeer tof verhaal met een interessant concept. Voor een klein prijsje kon ik deze beauty – kijk die cover! – aan mijn verzameling toevoegen, en dat heb ik dan ook maar meteen gedaan. Ik heb veel zin om dit boek te herlezen, want ik kan me niet meer alle details herinneren..

 

Dit zijn mijn nieuwe boeken, waar ik super blij mee ben! Alle zeven hebben ze een zeer mooie cover en – nog belangrijker – de verhalen spreken me ook heel erg aan. Ik heb mezelf na deze bestelling wel écht een koopverbod opgelegd! Nouja, tot het boekenfestijn in Gent.. En aangezien dat al aan het eind van deze maand is, zal ik die paar weken zonder boeken kopen wel moeten overleven, toch? Heb jij ook zo’n boeken-koop-verslaving? 

Advertenties

5 gedachtes over “De postbode bracht mijn Awesomebooks bestelling!

  1. dramaqueen9222 zegt:

    Ik heb Matched al een jaar in mijn kast staan, maar hij trekt mijn aandacht maar niet. Misscien binnenkort toch maar eens in beginnen… ;) X

  2. nerdygeekyfanboy zegt:

    Wauw, dat is inderdaad ontzettend voordelig! Ben nu toevallig ook Matched aan het herlezen, Reached moet ik nog gaan lezen :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s