Birthday Book & DVD Haul

Donderdag 4 juni ben ik 25 jaar geworden! Ik heb het de dag zelf heerlijk gevierd met mijn vriend en ’s avonds met een grote groep vrienden en vriendinnen. Het hele weekend, van vrijdag t/m zondag, waren mijn ouders en mijn broer en zijn vriendin op bezoek in Gent. Dat voelde al als een cadeau op zich! Maar natuurlijk kreeg ik, naast een heleboel andere dingen, ook een aantal boeken en dvd’s. Ze vallen misschien niet allemaal binnen het dystopische genre – ik lees namelijk ook veel andere genres – maar ik wil het toch graag met jullie delen! 

\\\

Het boekje Versjes van Lars stond al een behoorlijke tijd op mijn verlanglijstje. Ik ken deze dichter via zijn social media kanalen en ben groot fan van zijn simpele, maar wondermooie versjes. Ik ben blij dat ik nu eindelijk een fysiek exemplaar van zijn boek in huis heb, door zo’n boekje bladeren is toch leuker dan langs Facebook scrollen ;)

Van vriendinnen kreeg ik het boek Bottoms Up in Belgium over een Engelsman die naar België verhuist en onderzoekt of Belgen nu echt zo saai zijn als mensen denken.. Als Nederlander, ondertussen alweer twee jaar woonachtig in België, zie ik zelf behoorlijk veel cultuurverschillen tussen deze landjes en hun inwoners. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit boek. “This colourful and eccentric jaunt is proof that Belgium isn’t just a load of waffle.”

De film La Grande Bellezza heb ik helaas niet in de bioscoop kunnen zien, ondanks dat hij meer dan een jaar in de zalen gedraaid heeft. Ik ga deze film heel snel kijken, want ik ben super benieuwd en bovendien ook groot fan van de hoofdrolspeler (Toni Servillo). Ook heel blij ben ik met de dvdbox van het eerste seizoen van Real Humans. Ik wil deze Zweedse serie, waarin robots er wel heel menselijk uitzien, echt heel graag kijken.

Verder kreeg ik nog twee Engelstalige boeken en twee Nederlandstalige boeken, namelijk  The Girl With All The GiftsThe 100, Niemand in de Stad en Efter. Voorlopig heb ik dus weer genoeg te lezen!

Van Efter, The 100, The Girl With All The Gifts en Real Humans kunnen jullie binnenkort op deze blog een recensie verwachten. Benieuwd naar mijn mening over Niemand in de Stad, Bottoms up in Belgium en De Versjes van Lars? Voeg me toe op Goodreads of Hebban en je zult het meteen zien als ik ze gelezen heb :)

Advertenties

6 gedachtes over “Birthday Book & DVD Haul

  1. merith zegt:

    Mooie stapel! Nog gefeliciteerd!
    La grande bellezza heb ik ook gezien. Iedereen bij ons op school is er wild van. Hele mooie shots!!! Maar niet zoveel verhaal, wat ik altijd wel graag wil bij een film. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt :)

    • Marcia zegt:

      Bedankt! Ik ben echt benieuwd naar La Grande BelLezza, heb er al zoveel goeds over gehoord :D En als er mooie shots zijn, dan kan ik het gebrek aan verhaal vast wel vergeven.. ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s