Book Haul: Boekenfestijn Gent

Gisteren ben ik naar het boekenfestijn Gent geweest en hoewel ik er op voorhand weinig van verwachtte, kwam ik toch met een leuke buit thuis! Maar liefst zeven boeken mochten mee naar huis. 

Deze zeven boeken kostten me in totaal slechts €24,45, wat ik echt een koopje vind! Ik zag ook nog wel een aantal Nederlandstalige boeken die ik graag nog wil lezen, maar vond deze stiekem nog een beetje te duur.. :p Maar het Engelse aanbod vond ik een stuk beter dan het laatste boekenfestijn waar ik geweest ben.


Ender’s Game – Orson Scott Card
Dit boek staat al een behoorlijke tijd op mijn to be read lijstje en ik was dan ook heel blij toen ik hem tussen de laatste stuks vond! Slechts €1,49 voor deze topper uit het jaar 1985.

The Castle – Franz Kafka
Ook dit boek van Kafka wil ik heel graag lezen. Ik vind het stiekem een beetje erg van mezelf dat ik nog niets van deze literaire grootheid heb gelezen, en bovendien kan The Castle ook nog eens gezien worden als een klassieker binnen het dystopische genre. Hoog tijd voor wat culturele ontwikkeling ;) Voor dit boek betaalde ik €3,50.

Metamorphosis and Other Stories – Franz Kafka
Metamorphosis
is verreweg het bekendste verhaal van Franz Kafka en in mijn keuzevak Vergelijkende Literatuurwetenschap verwees de professor voortdurend naar dit verhaal. Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit boek. Ook deze klassieker kostte €3,50.

  

The Darkest Minds – Alexandra Bracken
Dit is mijn absolute topaankoop van dit boekenfestijn! Ik zag hem liggen bij de laatste stuks en heb hem er meteen tussenuit gegraaid en in mijn trolly gelegd. De cover is lichtelijk beschadigd, maar dit boek staat al zooo lang op mijn to be read lijstje; voor die €3,99 kon ik hem echt niet laten liggen!

The Illustrated Man – Ray Bradbury
Momenteel lees ik Fahrenheit 451 van Ray Bradbury en het bevalt tot nu toe erg goed. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar andere boeken van deze auteur, dus toen ik The Ilustrated Man voor €3,99 zag liggen heb ik geen seconde getwijfeld.

  

The Sirens of Titan – Kurt Vonnegut
Ook van deze literaire grootmeester heb ik nog geen enkel boek gelezen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen met The Sirens of Titan (€3,99).

Sci-Fi Movie Freak
Tot slot heb ik dit boek boordevol science fiction films gekocht; ik vind het een leuke inspiratiebron om bekende en minder bekende science fiction films te ontdekken. Eigenlijk kostte dit boek €4,99, maar omdat dit mijn duurste aankoop was kreeg ik hierop nog 20% korting en betaalde ik slechts €3,99.

  

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn buit! Het boek wat ik zocht (Ashes van Ilsa J. Bick) heb ik helaas niet kunnen vinden, maar dat ik The Darkest Minds en Ender’s Game heb gevonden maakt dit sowieso helemaal goed!

Advertenties

4 gedachtes over “Book Haul: Boekenfestijn Gent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s