10x mijn favoriete groene boeken

Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor de TTT van Zon en Maan! Vandaag staan er groene boeken op het programma, maar ik zal meteen maar zeggen dat ik weinig dystopische boeken met een groene cover heb.. Vandaar dat ik een beetje vals heb gespeeld  en mijn stapel heb aangevuld met non-dystopische boeken ^^ 

1. Resist – Sarah Crossan; Het fantastische vervolg op Breathe. Als je deze duologie nog niet gelezen hebt, dan moet je dat zeker weten heel snel gaan doen!
2. Fever – Lauren DeStefano; Deel twee in The Chemical Garden trilogie. Zelf vond ik dit tweede deel het minst goed van de serie..
3. Matched – Ally Condie; Een heerlijk zomers zwijmelboek!
4. The Eye of Minds – James Dashner; Misschien een klein beetje kinderachtig, maar wel een stoer boek over gamen dat lekker leest.
5. Eve – Anna Carey; Dit boek moet ik nog lezen, maar de synopsis belooft veel goeds ;)
6. Harry potter en de Geheime Kamer & Harry Potter en de Vuurbeker – J.K. Rowling; Stiekem mijn twee minst favoriete delen in de serie, maar ze zijn tenminste groen ;) En Harry Potter blijft Harry Potter & Harry Potter = liefde!
7. The Sky is Everywhere – Jandy Nelson; Een wondermooi verhaal over verdriet, verlies en verliefdheid en hoe deze drie dingen hand in hand kunnen gaan.
8. The Lightning Thief – Rick Riordan; De Percy Jackson serie is één van mijn favoriete series van vroeger!
9. 4 vriendinnen 1 spijkerbroek – Ann Brashares; Nog een lekker nostalgisch boek, een heerlijke chick lit die ik vroeger vele malen opnieuw heb gelezen.
10. Denken aan Bruce Kennedy & Eten met Emma – Herman Koch; Hoewel ik persoonlijk Het Diner en Zomerhuis met Zwembad beter vond, heb ik ook zeker genoten van deze twee dunne boekjes van Herman Koch. Heerlijk om tussendoor te lezen!

Wat zijn jouw favoriete (dystopische) boeken met een groene cover?

Advertenties

Een gedachte over “10x mijn favoriete groene boeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s