#OHMYBOOKATHON: ik doe mee!

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt; ondanks de drukte die de komende week op mij staat te wachten, ga ik toch meedoen aan de OHMYBOOKATHON! Deze readathon begint morgen (donderdag 16 juli) en loopt  t/m dinsdag 21 juli.


Ik doe niet mee om zoveel mogelijk boeken te lezen (ik ga voor minimaal twee boeken), aangezien ik het druk heb met mijn scriptie. Daarnaast ben ik momenteel vakantie aan het vieren in Nederland en stap ik vrijdag in de trein terug naar Gent, waar meteen de Gentse Feesten losbarsten. En dan komt maandag mijn vriendje ook eindelijk weer terug uit China! Dus misschien zal ik niet 24/7 lezen, maar ik ga mijn best doen..

Ik doe voornamelijk mee aan de OHMYBOOKATHON voor de gezelligheid – ik vind het altijd leuk om mensen te leren kennen via dergelijke evenementen – en ik doe ook graag mee aan de challenges!

Ik hoop 2 à 5 boeken te lezen in de periode van de Readathon. Allereerst wil ik de Partials Sequence uitlezen, hiervan moet ik nog de boeken Fragments en Ruins (en eventueel nog de novella Isolation). Vervolgens staat An Almost Perfect World op mijn programma, een ebook dat ik ter recensie ontving via Goodreads. Mocht ik nog tijd over hebben, dan zou ik graag beginnen in het Nederlandstalige boek Kom hier dat ik u kus of in The Castle van Franz Kafka.

Doe jij ook mee aan de OHMYBOOKATHON?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s