Book Haul & Book Buying Ban

Oops.. I did it again! Ik heb weer eens een bestelling gedaan bij mijn favoriete webshop (Awesomebooks). De eerste maanden van het jaar ging het zo goed – januari en februari kwam ik door zonder boeken te kopen – maar nu?! Daarom heb ik nu opnieuw een book buying ban ingesteld. Tot het einde van 2015 (!!) mag ik geen boeken meer kopen (tenzij het gaat om boekenbonnen of verjaardagsgeld). Hopelijk houd ik het nu tenminste een tijdje vol ;)

In totaal kostte deze stapel me €18,89. Dat is een koopje, toch?!

Earth Girl – Janet Edwards
Dit boek, en Earth Star, heb ik in januari 2014 gelezen en ik vond het toen echt heel tof. Ondertussen is het derde boek in deze trilogie verschenen, dus wordt het hoog tijd om de gehele serie te herlezen! Ps. Ik ben verliefd op deze cover <3

Ruins – Dan Wells
In mijn vorige Awesomebooks bestelling kocht ik Partials en Fragments. Nu zag ik het derde deel tweedehands online staan en dat leek me een goed moment om mijn trilogie te vervolledigen. Ondertussen heb ik de eerste twee delen al uit en ik ben heel benieuwd hoe deze serie zal eindigen..

 

Glitch – Heather Anastasiu
Dit boek staat al een behoorlijke tijd op mijn verlanglijstje en voor een prijs van €3,75 kon ik deze dan ook echt niet laten liggen ;)

Pure – Julianna Baggott
Ook naar Pure ben ik super benieuwd! En €3,42 is echt een spotprijsje, toch?

 

Raging Star – Moira Young
Tot slot kocht ik Raging Star door Moira Young, het derde en laatste deel in de Dust Lands trilogie. De eerste twee boeken in deze serie kocht ik een paar maanden geleden en ik vind het een fijn idee dat ik nu de hele serie achter elkaar kan gaan lezen ^^

  

Voorlopig dus weer een heleboel nieuwe boeken aan mijn verzameling toegevoegd. Nu hoop ik de komende tijd niets te gaan kopen en zo veel mogelijk te gaan lezen.. Eens kijken hoe lang ik het vol ga houden ;) Leg jij jezelf ook weleens een book-buying-ban op? En hoe lang kan jij je daaraan houden?

Advertenties

3 gedachtes over “Book Haul & Book Buying Ban

  1. runawayisabella zegt:

    Oeh, dat is een mooie stapel boeken! Maar volgens mij heb ik last van het omgekeerde probleem, ik koop eigenlijk heel weinig boeken ?? Bijna alles wat ik lees komt van de bibliotheek haha. Dus mijn kast is eerder te leeg dan te vol :’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s