#OMYBOOKATHON: Wrap Up

De afgelopen week heb ik meegedaan aan de OHMYBOOKATHON. Helaas heb ik maar weinig tijd aan lezen kunnen besteden aangezien ik bezoek kreeg in Gent, de Gentse Feesten van start gingen en ik tussendoor ook nog mijn scriptie moet afwerken.. Maar wat heb ik dan wel gedaan?

  • Ik heb twee boeken gelezen en ben begonnen in een derde:
    Fragments   In-Opstand   Isolation
  • Ik heb meegedaan aan één challenge: #yellowbooks
    Bookathon-Challenge-1
  • Ik heb meegedaan aan twee winacties
  • Ik ben een twitter account begonnen voor deze blog: @DareDystopia

Dat was mijn bescheiden bijdrage aan deze readathon. Ik vond het heel leuk om mee te doen, maar ik hoop dat ik volgende keer meer tijd heb om te lezen ;) Ik denk bijvoorbeeld aan de Leesmarathon in 2013, waar ik gemiddeld een boek per dag las ^^

Hoeveel boeken heb jij gelezen tijdens de OHMYBOOKATHON?

Advertenties

2 gedachtes over “#OMYBOOKATHON: Wrap Up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s