Ik maakte een boekenslang

Een tijdje terug zag ik op Trembling Pages deze toffe tag voorbij komen, waarbij het de bedoeling is om een woordenslang van boektitels te maken. Het leek me heel erg leuk om dit ook eens te doen! Ik moest even wacht tot ik weer terug was van vakantie, maar nu kon ik dan eindelijk los gaan ;)

Ik heb ervoor gekozen om enkel Engelse boeken te gebruiken (waarbij The in de titel niet meetelt). Ik ben linksboven in mijn boekenkast begonnen, hierdoor startte ik met het boek BZRK van Michael Grant. Uiteindelijk is het me gelukt een slang van 41 boeken te maken. Kijk je mee?

BZRK – The KillablesSpecials – The SelectionNumbers –  Starters – The System – The Maze Runner – The Rule of Thoughts – The Scorch Trials |

ShatteredDeliriumMatched – The DrowningGlitchHungerRaging StarResistTempestTorment  |

The Titan’s Curse – The Essence – The EliteExtrasStolenNightfallLinked – The Death CureEveEmbrace |

Evermore – The Eye of MindsShadow SoulsShades of EarthHalo – The OfferingGamerunner  – RevivedDivergent –  Through the Ever NightThirteen Reasons Why

TAG-boekenslang1TAG-boekenslang2TAG-boekenslang3TAG-boekenslang4

Dat was dan mijn boekenslang! Misschien dat ik door andere keuzes te maken, een veel langere slang had kunnen creëren, maar ik ben hier aardig tevreden mee! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken en dat ik jullie op deze manier vast een kijkje in mijn boekenkast heb kunnen geven.. Zijn er boeken in de slang waarvan jij graag een recensie zou willen zien? Let me know!

Advertenties

4 gedachtes over “Ik maakte een boekenslang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s