Zou jij een dystopische samenleving overleven?

Gisteravond kwam ik op de één of andere manier terecht bij de quiz Could You Survive in a Dystopian Society? – geen idee of dat via Facebook/Twitter/ of iets heel anders was.. maar toen ik de introtekst las, wist ik meteen dat ik mezelf wilde testen! 

Do you like to follow the rules? Or are you a rabble-rouser?
Would fly under-the-radar of a dystopian regime? Or would they catch you acting out?
Take our quiz to find out if you could survive in a dystopian society!

Ik zag mezelf al staan als de nieuwe Katniss, Tris, June of Amy. In mijn eentje strijdend tegen een totalitair regime en ondertussen ook nog eventjes een mooie man versieren! Meedoen aan de Hunger Games, Afwijkend zijn in een wereld verdeeld in Factions, in opleiding bij The Republic of de mysteries op het ruimteschip Godspeed oplossen; niets staat mij in de weg om te overleven en gelukkig te worden met de man van mijn dromen. Maar mijn droom viel snel in duigen. Mijn resultaat was namelijk behoorlijk teleurstellend..

Blijkbaar zou ik een dystopische samenleving niet overleven. Voornamelijk omdat ik er niet zo goed in ben om me aan de regels te houden.. Tja, dat is wel herkenbaar eerlijk gezegd!  En hoe zit dat bij jou? Zou jij een dystopische samenleving overleven?

Advertenties

10 gedachtes over “Zou jij een dystopische samenleving overleven?

    • Marcia zegt:

      Haha ja daar heb je gelijk in.. Maar dat zal mij misschien wel te opvallend maken – en als de overheid mij eenmaal in het vizier heeft heb ik misschien minder kans om te overleven?! ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s