The Infinity Dreams Award

Annemieke van A Dance With Books heeft me genomineerd voor The Infinity Dreams Award. Allereerst heel erg bedankt voor je nominatie, dit is de eerste keer ooit dat ik voor iets genomineerd / getagd wordt, dus ik voel me heel bijzonder haha ;) Het is de bedoeling om 7 dromen op te noemen. Aangezien ik nogal een dromer ben, moet dat wel lukken denk ik!

1. Ik droom ervan om samen met mijn vriend een leuk huisje te vinden in Gent. Dit is een korte termijn droom; we zijn momenteel druk op huizenjacht! Heel leuk en spannend en ik hoop dat het allemaal gaat lukken. Als we dan ook allebei onze studie in augustus kunnen afronden zou het helemaal perfect zijn ;)

2. Ik droom ervan om ooit een reis naar Japan te maken. Ik heb meer dan acht jaar karate gedaan en deze sport heeft mijn fascinatie voor Japan aangewakkerd. Vroeger droomde ik ervan om gewoon een half jaar fulltime karate te gaan trainen in Japan, maar sinds ik gestopt ben lijkt me dat niet langer realistisch.. Maar gewoon een beetje rondreizen lijkt me al helemaal geweldig!

Zelfportret!

3. Ik droom ervan om mee te doen aan Wie is de Mol? – Het enige probleem is dat ik geen BN’er ben.. Dus ik moet misschien eerst iets verzinnen om beroemd te worden zodat ik mee kan doen aan mijn favoriete televisieprogramma ooit!

4. Ik droom ervan om ooit een videoclip te mogen maken voor een toffe band. Vroeger had ik als grote droom een eigen productiebedrijf voor videoclips op te starten. Dit is een idee wat af en toe nog steeds door mijn hoofd spookt, maar ik denk dat het een wat onrealistische droom is..

5. Ik droom ervan om in de toekomst nog eens naar een ander land te verhuizen voor minstens een jaar. Ondertussen woon ik al twee jaar in België en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Wel moet ik zeggen dat ik meer culturele verschillen ondervind dan ik van te voren had gedacht.. Het van Groningen naar Gent verhuizen is voor mij persoonlijk op heel veel vlakken een bijzondere en leerrijke ervaring geworden. Voorlopig wil ik nog wel even blijven (zie droom 1^^), maar in de toekomst zie ik mezelf nog wel in een ander land wonen. Ik denk bijvoorbeeld aan Engeland, Schotland, Duitsland of Oostenrijk. Het lijkt me trouwens ook heerlijk om in de bergen te wonen :D


Helemaal ingeburgerd in België ^^

6. Ik droom ervan om mijn passie voor boeken te combineren met een baan. Ik zou heel graag bij een uitgeverij werken; al ben ik bang dat ik daarvoor een beetje een verkeerde opleiding heb.. Maar anders wil ik ook best professioneel recensent worden, een eigen boekenwinkel opstarten, werken in een bibliotheek of literaire evenementen organiseren ;) Keuze genoeg dus! In combinatie met mijn studie heb ik trouwens nog een droom: ik zou graag een televisieprogramma bedenken dat literatuur op een leuke manier bij het grote publiek brengt.

7. Ik droom van een Happily Ever AfterIk hoop dat mijn vriend en ik nog lang gelukkig zijn samen en dat mijn familie lang, gezond en gelukkig leeft. En dat iedereens dromen uit mogen komen!

Nogmaals bedankt aan Annemieke om me te nomineren. Bezoek zeker haar blog voor leuke boekreviews en toffe artikels!

Ik nomineer: 
Karlijn @ Runaway Isabella
Rowan @ MyPinkFairytale
Kwante @ Kwante in Wonderland

Advertenties

8 gedachtes over “The Infinity Dreams Award

  1. nerdygeekyfanboy zegt:

    Ik kan echt inkomen in droom 2,3,6 en , haha :D Japan lijkt me echt fantastisch en aan Wie is de mol meedoen lijkt me ook een unieke ervaring (je kan wel met een groepje zo’n dagje Wie is de mol doen) en een baan die te maken heeft met boeken lijkt me ook ideaal :D

  2. signourney zegt:

    Graag gedaan! :D

    Er zijn inderdaad nogal wat culturele verschillen tussen Nederland en België. Ik kom oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen en ik heb jaren dicht bij de grens gewoond. Dan merk je dat ook al snel.

    Ik hoop dat jullie snel een huisje vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s