Versatile Blogger Award

De afgelopen week kreeg ik twee nominaties binnen voor de Versatile Blogger Award. Na de Infinity Dreams Award is dit de tweede keer dat ik voor zoiets genomineerd word en ik vind het super leuk om mee te doen. Kaylegh (kaylegh.nl) en Rowan (My Pink Fairytale) waren zo lief mij te nomineren. Bedankt dames; ik volg allebei jullie blogs op de voet!

Bij deze award is het allereerst de bedoeling om degene te bedanken die jou genomineerd heeft. Daarna moet je zeven feiten over jou en je blog met de wereld delen. Tot slot is het de bedoeling om vijftien andere bloggers nomineren.

Feiten over mij

#1. Ik ben dit blog begonnen als het toppunt van Studie Ontwijkend Gedrag. In plaats van het schrijven van mijn masterscriptie leek het me veel leuker een eigen boekenblog te beginnen ;) In december 2014 begon ik voor het eerst een boekenblog, maar deze haalde ik na verloop van tijd weer offline, omdat ik niet het gevoel had iets nieuws en onderscheidend te bieden in boekbloggerland. Tijdens het schrijven van mijn masterscriptie kwam ik echter met het idee om een blog te beginnen over mijn favoriete genres: dystopia en science fiction. En toen was Met het Oog op de Toekomst geboren!

#2. Ik ben gek op citroenijs en pure chocolade. Mijn lievelingseten is Mexicaans eten :)

#3. Twee jaar geleden verhuisde ik van Groningen naar Gent. Ik denk dat dit één van mijn beste beslissingen ooit geweest is. Niet alleen ontmoette ik in Gent de liefde van mijn leven, ik heb ook enorm veel over mezelf en het leven geleerd. En de stad Gent is een pareltje! Voorlopig wil ik hier niet meer weg!

Samen op het strand ♥

#4. Ik heb de zwarte band karate (2e dan).

#5. Ik ben gek op vogels! Merels, koolmeesjes, musjes, eksters, kraaien, duiven, eenden, meerkoeten; ik ben altijd blij om ze te zien. Op straat praat ik ook altijd tegen vogels – dat heeft me al heel wat rare blikken opgeleverd – maar ik kan het gewoon niet laten. Sommige mensen knuffelen bomen, ik  praat tegen vogels. Zo heeft iedereen wat, toch?

Een foto van een koolmees bij mijn ouders in de tuin!

#6. Mijn haar heeft ongeveer alle kleuren van de regenboog gehad: rood, blauw, paars, roze, blond, bruin, ..

#7. Vroeger was ik een enorme fangirl op het gebied van indie/alternative/rock/muziek. Ik was verliefd op Pete Wentz, knuffelde met alle bandleden van The Wombats, danste met beide mannen van Digger en the Pussycats, ging op de foto met de zanger van Scouting for Girls,was iedere week in de Vera in Groningen (een awesome poppodium) te vinden en schuimde zo veel mogelijk festivals af. Tegenwoordig is het al veel minder, maar voor een knuffel met de zanger van Pet the Preacher mag je me altijd wakker maken ;)  (En stiekem voelde ik me vorig jaar op Desertfest Belgium ook heel stoer toen ik een drumstokje ving bij Truckfighters^^)

Pet the Preacher ♥

Nominaties.

Vijftien nominaties vind ik persoonlijk een beetje veel, zeker omdat veel van de blogs die ik lees al genomineerd zijn. Ik heb het daarom stiekem op zes nominaties gehouden.. Ik nomineer  de volgende mensen voor de Versatile Blogger Award:

Annemieke van A Dance With Books
Liesbet van Zwartraafje 
Emmy van Zon en Maan
Céline van Céline schrijft
Nynke-Boudien van I Heart Books
Audrey van The Confession of a Book Nerd

Weet dat ik jullie blogs met veel plezier lees en voel je vooral niet verplicht om dit over te nemen als je er geen zin in hebt! ;)

Advertenties

5 gedachtes over “Versatile Blogger Award

  1. zwartraafje zegt:

    Dankjewel voor de nominaties. Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste Facts about me, dus die 7 persoonlijke weetjes dat zal wel lukken. Nu nog een plaatsje vinden op de blogplanning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s