Book Haul Augustus

Ondanks de Book Buying Ban die ik mezelf heb opgelegd, wil ik toch graag mijn nieuwe aanwinsten van deze maand met jullie delen. En dat zijn er slechts twee (applausje voor mezelf!). Vanwege de verhuizing heb ik even geen foto’s gemaakt, maar ik hoop dat jullie me dat voor een keertje kunnen vergeven ^^

Allereerst won ik aan het begin van de maand het boek Station Elf  via Hebban.nl. Dit post-apocalyptische verhaal over de wereld na uitbraak van de dodelijke Georgische griep heb ik met heel veel plezier gelezen. Het verhaal was zeer origineel en onvoorspelbaar. De verschillende personages hebben elk hun eigen verhaallijn, die aan het einde op meesterlijke wijze bij elkaar komen. Oftewel, echt een aanrader! Nieuwsgierig naar deze topper? Morgen verschijnt de recensie online!

Ik wist deze maand nog een keer in de prijzen te vallen. Het boek The Gospel According to Larry won ik via Een Letter Meer Graag. Heel erg bedankt Anneke! Ik ben heel benieuwd naar dit boek over een populaire blogger die liever anoniem wenst te blijven, maar van alle kanten gepusht wordt zijn ware identiteit te onthullen.

Al met al heb ik de afgelopen maand dus enkel boeken gewonnen en niets gekocht. Stiekem ben ik best een beetje trots op mezelf! Maar ik ben tegelijkertijd ook heel benieuwd hoe lang ik dit vol ga houden, want mijn wishlist blijft maar groeien..

Welke boeken kocht/kreeg/won jij in augustus?

Advertenties

4 gedachtes over “Book Haul Augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s