Wrap Up: Gelezen in Augustus

In de eerste weken van augustus las ik nauwelijks, omdat ik druk bezig was met het afmaken van mijn scriptie, de zoektocht naar een huis en de hierop volgende verhuizing. De laatste week – die ik bij mijn vriend in zijn mini-studentenkamer doorbracht – wist ik gelukkig nog een aantal boeken te lezen. Maar al met al was augustus geen fantastische leesmaand voor mij; ik las in totaal slechts zeven boeken.

 

Ruins – Dann Wells
Ik begon de maand met het derde en laatste boek in de Partials Sequence van Dan Wells. Ik vond het heel tof hoe alle verschillende verhaallijnen bij elkaar kwamen; het verhaal van Kira, Samm en Marcus werd mooi afgerond. Deze trilogie is zeker weten aan te raden!

The Castle – Franz Kafka
Ook las ik deze maand de klassieker The Castle van Franz Kafka. Het boek begon leuk en grappig, maar na een tijdje werd het toch wat eentonig. Persoonlijk viel dit boek me enorm tegen..

An Almost Perfect World – Carrie-Ann Barnes
Via de Goodreads groep We ♥ YA Books! ontving ik het ebook An Almost Perfect World in ruil voor een eerlijke review. Dit boek gaat over een meisje dat erachter komt dat ze een alien is en samen met haar broer verhuist naar de planeet Utopia – waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Persoonlijk vond ik het boek ietwat kinderachtig en voorspelbaar, maar in de loop van het verhaal werd het wel iets beter.

 

Station Elf – Emily St. John Mandel
Ook las ik Station Elf, een boek dat ik gewonnen had via Hebban. Ik vond dit post-apocalyptische verhaal over de wereld na uitbraak van de Georgische griep echt enorm goed. De world building is beangstigend en de personages zijn levensecht. Een aanrader!

Pure, Fuse en Burn – Julianna Baggott
Tot slot las ik deze maand de complete Pure trilogie van Julianna Baggott. Ik vond deze boeken echt fantastisch! De wereld is rauw en de personages komen goed uit de verf. Het laatste boek, Burn, was wel enigszins een anti-climax, omdat ik het gevoel heb dat het verhaal niet helemaal is afgerond. Maar al met al ben ik groot fan van deze serie! Reviews zullen binnenkort online komen :)

Welke boeken las jij in augustus?

Advertenties

4 gedachtes over “Wrap Up: Gelezen in Augustus

  1. Daenelia zegt:

    The Martian. Of had ik die in juli gelezen? Verder een paar ‘studieboeken’. En ik ben weer begonnen in Red Mars van Kim Stanley Robinson. Ook erg goed. Maar dat is een herlees, naar aanleiding van The Martian.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s