Trailer van The 5th Wave!

Het eerste wat ik zag toen ik vanochtend wakker werd: de trailer van The 5th Wave! Ik ben zelf enorm fan van dit boek en ik kijk dan ook heel erg uit naar de verfilming. De trailer ziet er in ieder geval heel tof uit.

Ik kan in ieder geval niet wachten om het verhaal van Cassie op een groot bioscoopscherm te zien! Helaas duurt het nog even voordat het januari 2016 is..

Kijk jij ook zo uit naar deze verfilming?

Advertenties

7 gedachtes over “Trailer van The 5th Wave!

  1. zwartraafje zegt:

    De vijfde golf vond ik super. Jammer genoeg het ik ‘De oneindige zee’ nog niet kunnen lezen. Dat kan ik waarschijnlijk best doen voor ik naar de film ga kijken. Kwestie van zeker te zijn dat ik geen spoilers ontdek.

  2. Bregje zegt:

    Ik heb het boek nog niet gelezen, maar de trailer maakt me nog enthousiaster om het te doen dan ik al was. Ik vind dat de verfilming best een goede timing heeft, aangezien de Hunger Games trilogie dan helemaal verfilmd is en ik dan vast wel weer behoefte heb aan een nieuwe dystopische serie!

  3. Daenelia zegt:

    Nee. Maar ik had al laten weten eerder dat ik dit boek echt helemaal niets vond. Ik heb het boek op mijn vakantieadres achtergelaten omdat ik het zonde vond om mee terug te nemen. Ik heb het dus eigenlijk weggegooid. En dat is pas het tweede boek wat ik ooit in mijn leven heb weggegooid! Ik sla de film ook over. Dan kijk ik liever nog eens The Road, voor het apocalyptische, casablanca voor een echte romance, en dan nog liever The Day the Earth Stood Still voor een mogelijke alien invasie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s