Book Haul Awesomebooks

Ondanks de invoering van een Book Buying Ban, kon ik het toch niet laten een bestelling te plaatsen bij Awesomebooks om te vieren dat mijn scriptie af en ingeleverd was. En aangezien ik, toen ik in augustus een weekje in Groningen was nog €25 cadeau kreeg voor mijn verjaardag, is het technisch gezien nog geoorloofd ook ^^ En bovendien: ik moest toch testen of pakjes goed aankomen op mijn nieuwe adres?! 


Dit is mijn buit van zeven boeken voor slechts €25,69. Wat ben ik toch fan van deze site!

  

BZRK Reloaded – Michael Grant
Hoewel ik groot fan ben van de Gone serie van Michael Grant, heb ik nog geen andere boeken van deze auteur gelezen. Op het boekenfestijn kocht ik jaren geleden het boek BZRK en nu kocht ik het vervolg. Kan ik meteen twee boeken op rij lezen!

Arclight – Josin L. McQuein
Dit boek stond onlangs op Goodreads tussen mijn Recommendations en ik had er nog nooit van gehoord. Ik vind het zelf altijd wel tof om ook wat onbekendere boeken te lezen, dus zonder twijfelen gooide ik dit boek in mijn digitale winkelmandje.

  

Acid – Emma Pass
Ook Acid was me aangeraden via Goodreads. Het grote voordeel van dit boek vind ik dat het een stand alone is; op deze manier zit ik niet meteen weer aan een serie vast (ik ben namelijk een absolute binge reader).

Slated – Teri Terry
Ik heb al ontzettend veel goede verhalen gehoord over deze trilogie, dus toen ik het eerste deel voor slechts €3,67 online zag staan moest ik hem wel kopen!

 

Stung – Bethany Wiggins
Dit zombieverhaal staat al een tijdje op mijn to be read lijstje, omdat ik heel benieuwd ben naar een verhaal waarin het hoofdpersonage een zombie is. Tenminste dat verwacht ik als ik de achterkant lees ;)

Once – Anna Carey
Een tijdje terug kocht ik bij Awesomebooks het boek Eve van Anna Carey. Ik heb het boek nog altijd niet gelezen, maar nu ik ook deel twee in huis heb ga ik er snel in beginnen.


Revolution 19 – Gregg Rosenblum
Sinds het lezen van Partials ben ik gek op verhalen over robots. In Revolution 19 keert een robotleger zich tegen de mensheid. Ik heb hoge verwachtingen van dit boek, dus hoop het snel te lezen!

Met welk boek uit deze bestelling zal ik beginnen?

Advertenties

6 gedachtes over “Book Haul Awesomebooks

  1. Emmy zegt:

    Ik ben echt fan van awesomebooks. Ik zou er best wel weer een bestelling willen plaatsten.. Maar ik moet eerst mijn tbr wat leeg lezen en sparen. Je hebt echt een super toffe haul. Acid heb ik net gelezen en vond ik erg gaaf… BZRK vond ik zelf niks aan, maar dat is een kwestie van smaak. En Eve ga ik binnenkort ook lezen <3

    • Marcia zegt:

      Acid en Eve heb ik ondertussen allebei gelezen (deze haul heeft wat vertraging opgelopen door mijn gebrek aan internet..). Acid vond ik ook heel gaaf! En de Eve serie is ook zeker aan te raden :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s