Officieel afgestudeerd!

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver: ik mocht mijn mastertitel in film- en televisiestudies in ontvangst nemen! Helaas kreeg ik niet daadwerkelijk mijn diploma in handen, in België versturen ze die blijkbaar via de post, maar desondanks was het toch een enorm leuke dag. Vandaag wil ik een paar foto’s met jullie delen!

Bij de Plechtige Proclamatie waren zowel mijn ouders als mijn vriend aanwezig. Voorafgaand aan de ceremonie gingen we natuurlijk even op de foto bij de deuren van de Aula.

Het was niet alleen een feestelijke dag, maar ik vond het ook heel interessant om te zien dat een Proclamatie heel iets anders is dan een Nederlandse diploma-uitreiking. Niet alleen kregen we dus geen fysiek exemplaar van ons diploma, de ceremonie bleef over het algemeen heel onpersoonlijk. Alleen de namen van alle geslaagden werden voorgelezen, verder bleven de toespraken erg afstandelijk. Gelukkig werd de plechtige proclamatie wel gevolgd door een receptie!

En tot slot de belangrijkste les van deze dag: Achter elke vrouw met een mastertitel staat een man met een baard ♥ hihi

Advertenties

9 gedachtes over “Officieel afgestudeerd!

  1. Emmy zegt:

    Gefeliciteerd! Ik heb gisteren ook mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Zo blij mee! Bij ons was de ceremonie erg persoonlijk, wat een groot verschil was met de kunstacademie.

  2. Daenelia zegt:

    Gefeliciteerd! Fantastisch joh! (Ik heb Film en tv wetenschappen maar één jaartje volgehouden, maar man-o-man wat heb ik toen een hoop films gezien. Ik weet dus best dat het pittig is!)
    Man with beard, ook gefeliciteerd met de prestatie van deze dame :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s