Boektober!

Vandaag is het 1 oktober en dat betekent niet alleen dat er een nieuwe maand is begonnen. Het betekent namelijk ook dat #boektober van start is gegaan! Boektober wordt georganiseerd door Dagmar, die mensen wil stimuleren om meer te lezen. De bedoeling is om jezelf uit te dagen om meer te lezen gedurende de maand oktober. En daar is deze herfstachtige maand uitermate geschikt voor, lijkt me! Voor alle informatie over boektober kan je hier terecht.

Wat is er heerlijker dan een kopje thee en een goed boek? ♥

Zelf ga ik proberen om meer dan 5 boeken te lezen (oftewel: meer boeken dan ik in de maand september las). Met mijn nieuwe baan en andere projecten die er halverwege oktober aan gaan komen zal het lezen niet mijn hoofdfocus hebben, maar ik hoop in ieder geval aan een aantal challenges mee te doen en te genieten van de boeken die ik lees.

Ik ga geen to be read lijstje opstellen voor deze challenge, omdat dat voor mij vaak juist beklemmend werkt. Ik wil gewoon kunnen lezen waar ik zin in heb, wanneer ik daar zin in heb. Als ik dat te veel vast leg, dan lees ik helemaal niet meer.. Wel hoop ik aan The Martian van Andy Weir toe te komen, want ik wil dit boek graag nog lezen voor ik de film ga kijken! ;)

Welk doel heb jij jezelf gesteld voor Boektober?

Advertenties

4 gedachtes over “Boektober!

 1. zwartraafje zegt:

  Tja, dat is dan de theeleut in me hé, ik was meteen tussen die theezakjes aan het kijken vermits er tussen zitten die ik nog niet ken. Ik heb trouwens besloten aan Boektober aan me voorbij te laten gaan én gewoon op mijn eigen tempo te lezen zonder extra uitdaging.

 2. Daenelia zegt:

  Oef, ik weet niet of ik in oktober wel leuke boeken tegen ga komen. Telt herlezen ook?

  Maar lees vooral The Martian! Leest heel lekker weg, je bent er zo doorheen en het is heel spannend. Mag ik je dan nog als tip, in hetzelfde thema, The Martian Chronicles van Ray Bradbury meegeven? Ook niet zo dik. En dan zou je nog een hele kluif kunnen hebben aan Red Mars van Kim Stanley Robinson. En als aansluitende filmtip: Total Recall (origineel, met Arnold Schwarzenegger.

  War of the Worlds heb je zeker al gelezen … Maar dat is ook een boek over Mars.

  Thema’s, I love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s