“Ik kon het niet laten..”

Ik weet dat ik mezelf een book-buying-ban heb opgelegd, maar ik kon het echt niet laten deze pareltjes aan te schaffen toen ik ze voorbij zag komen op Awesomebooks. Maar – in my defense – het zijn allemaal vervolgdelen van series die ik al in mijn kast heb staan.. Zelfs mijn vriend vond dit een goede smoes ;)

Deze buit heb ik gescoord voor slechts €17,47!

Fractured – Teri Terry
Ik ben heel benieuwd naar het vervolg op Slated, een boek waarin criminelen een tweede kans krijgen door middel van een gewist geheugen. Hoofpersonage Kyla heeft geen idee meer wie ze was – of welke misdaad ze gepleegd heeft.. Hopelijk worden mijn prangende vragen over dit spannende en onverwachte verhaal in Fractured eindelijk beantwoord!

Fuse – Julianna Baggott
Ik heb ontzettend genoten van Pure; een verhaal waarin we te maken krijgen met twee gescheiden leefwerelden. De Pures leven in de Dome, terwijl de Wretches hierbuiten moeten overleven. Ik vond dit boek echt heel erg goed; de personages en de world building zijn heel rauw, heel echt. Ik kan dan ook niet wachten om Fuse te lezen!

 

Override – Heather Anastasiu
Een tijdje terug bestelde ik Glitch bij Awesomebooks. Ondanks het feit dat ik dit eerste deel in de serie nog niet gelezen heb, leek het me de moeite om deel twee vast te bestellen. Ik ben en blijf nou eenmaal een binge reader. Ik ben super benieuwd naar deze serie waarin het menselijk brein met een computer chip wordt uitgeschakeld..

Reached – Ally Condie
Tot slot kocht ik het laatste deel in de Matched serie. Nu heb ik de hele trilogie compleet voor iets meer dan 10 euro in totaal! Het is alweer meer dan anderhalf jaar geleden dat ik deze serie las en ik vind dat het hoog tijd is voor een reread van deze zoetsappige zwijmelboeken over Cassia.

 

Welke smoesjes verzin jij om je book-buying-ban te omzeilen?

Advertenties

8 gedachtes over ““Ik kon het niet laten..”

  1. signourney zegt:

    Haha, dat is ook inderdaad een goede smoes. ;) Ik koop altijd boeken met smoes wanneer ik zie dat ze wat lager zijn geprijsd of in de actie want misschien zijn ze nooit meer zo goedkoop, haha.

    Leuke boeken en foto’s. :)

  2. zwartraafje zegt:

    Ik ben net terug van een bezoekje aan Kruidvat. Daar liep immers een nieuwe Nora Roberts-actie waarbij je twee boeken voor 7,5€ kan kopen. Alleen was er slechts één van de twee boeken die ik echt wilde binnen. In plaats van er een ander uit te kiezen was ik heel braaf en hield het bij dat ene en dat vind ik meteen ook héél erg braaf van mezelf. :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s