Oktober: de maand van Pink Ribbon

Oktober is de maand waarin er middels Pink Ribbon aandacht gevraagd wordt voor borstkanker. Marjolein van de blog Serendipity Books kwam op het idee hier aan mee te doen door een foto te maken van al haar roze boeken. Graag doe ik hier aan mee om zo dit goede doel te onder de aandacht te brengen! 

  

Helaas heb ik maar weinig roze boeken in mijn kast, maar dat valt misschien ook te verwachten binnen het science fiction genre..

Maak jij ook een foto van jouw roze boeken?

Advertenties

2 gedachtes over “Oktober: de maand van Pink Ribbon

  1. Daenelia zegt:

    Ik heb even in mijn kasten gekeken … maar ik heb helemaal geen boeken met een roze kaft! Ik heb dan ook nooit chicklit gekocht, want volgens mij zijn dat de enige boeken die roze in de kaft hebben. Ach, roze is ook maar één van de vele kleuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s