Het vervolg op The Heir heet The Crown!

Ben jij ook zo’n fan van de zoetsappige zwijmelreeks The Selection? Las jij alle boeken over America met veel plezier en sloot je daarna haar dochter Eadlyn in je hart? Kan je niet wachten om het vijfde en laatste boek in deze serie in handen te hebben? Dan heb ik goed nieuws voor jou! 

Gisteren was het namelijk eindelijk zo ver: Epic Reads onthulde de titel van het vijfde boek in The Selection serie. Het vervolg op The Heir gaat The Crown heten en dat maakt ons misschien net een tikkeltje wijzer – en nieuwsgieriger – over het verloop van de rest van het verhaal..

We zullen nog tot maart 2016 moeten wachten tot dit boek verschijnt, maar speculeren kan natuurlijk altijd. Met welke jongen zal prinses Eadlyn eindigen? Wie krijgt die felbegeerde kroon in handen? Welke personages uit The SelectionThe Elite, The One en The Heir zullen opnieuw hun opwachting maken? En hoe mooi zal de cover er deze keer uit zien?

Ben jij ook zo benieuwd naar The Crown? Ik kan in ieder geval niet wachten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s