Ik kan niet wachten om The Lobster te zien (en ik ben blijkbaar een beer..)

Binnenkort verschijnt de The Lobster in de bioscoopzalen; een dystopische toekomstfilm waarin vrijgezellen 45 dagen de tijd krijgen om een partner te vinden. Als dit niet lukt worden ze zonder pardon veranderd in een dier naar keuze en gedumpt in het bos..

Alleen al bij het zien van deze trailer heb ik verschillende keren moeten schaterlachen. Het verhaal is gewoon zo grappig en gek – ik denk dat je het kan zien als een enorme parodie op het Tinder en online-dating tijdperk. The Lobster laat op een bizarre wijze zien hoe geobsedeerd wij zijn met de liefde en het vinden van een partner. Toch gaat het zeker om een science fiction film, maar wel eentje met een hoog realiteitsgehalte. We zien namelijk geen aliens, ruimteschepen of parallelle universums – enkel mensen die in dieren veranderd kunnen worden.. Maar niet alleen het verhaal spreekt me aan, ook de poster is enorm mooi.

The-Lobster

Om de release van deze film te promoten is er een quiz gelanceerd om te testen welk dier jij zou zijn in de wel heel originele dystopische wereld van de Griekse scenarist-regisseur Yorgos Lanthimos. Na het invullen van de al even originele quizvragen is de conclusie voor mij duidelijk: ik ben een beer!

Ga jij deze film in de bioscoop bekijken? En welk dier ben jij?

Advertenties

3 gedachtes over “Ik kan niet wachten om The Lobster te zien (en ik ben blijkbaar een beer..)

  1. Daenelia zegt:

    Ik weet het niet hoor. Colin Farrell? Maar goed, ook John C. Reilly. dus. Ik ben ook een beer. Het lijkt me niet een film voor mij om voor naar de bioscoop te gaam. Het klinkt mij als een verkapte rom-com. Maar goed. Dat zou je van Her ook kunnen zeggen en dat vond ik geweldig. Maar ja. Joaquin trumps Colin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s