Liebster Award & One Lovely Blog Award

Ongeveer twee weken geleden werd ik door Sophie genomineerd voor de Liebster Award. Een paar dagen later nomineerde Liesbet mij voor de One Lovely Blog Award. Ik wil allebei de dames heel erg bedanken voor hun nominatie! Ik lees jullie blogs met veel plezier en vind het leuk om te horen dat jullie die van mij ook lezen ;) Aangezien ik onlangs ook al de Versatile Blogger Award kreeg en alle awards behoorlijk veel op elkaar lijken heb ik besloten in één post aandacht te besteden aan beide awards.

liebster-award  one-lovely-blog

Bij de Liebster Award is het de bedoeling dat je elf random feitjes over jezelf deelt en vervolgens de elf vragen beantwoordt die je kreeg bij je nominatie. Bij de One Lovely Blog Award is het enkel de bedoeling om zeven feiten over jezelf te delen met je lezers. Bij beide awards moet je daarnaast de persoon die je nomineerde bedanken (check!) en tot slot kun je zelf ook mensen nomineren. Vandaag deel ik elf willekeurige feiten over mijzelf met jullie en beantwoord ik de vragen die ik van Sophie kreeg. Huppakee: twee awards in één!

Ik in een Slytherin pakje^^

11 weetjes over mij

 • Ik heb in vier verschillende steden gewoond: Groningen, Hilversum, Amsterdam en Gent.
 • Ik ben een enorme sloddervos. Sinds ik samenwoon (nu iets meer dan een maand) begint het me steeds meer op te vallen wat een troep ik altijd maak.. Arme Jimi!
 • Hoewel ik een diehard Harry Potter fan ben, vind ik het personage Harry echt verschrikkelijk..
 • Ik heb sinds deze week een instagram account maar ik begrijp er nog niet veel van^^
 • Ik betrap mezelf er steeds vaker op Vlaams taalgebruik over te nemen. Niet alleen als ik spreek, maar ook als ik blogs typ of zelfs smsjes..
 • Het lukt me nooit lang om me aan een book buying ban te houden.
 • Ik drink geen koffie, maar ik ben gek op sterrenmunt thee.
 • Ik heb de film van The Maze Runner nog altijd niet gezien, terwijl ik de boeken erg goed vond..
 • Ik haat het om te laat te komen en vind het ook vervelend als andere mensen te laat komen.
 • Ik sorteer de boeken in mijn boekenkast per genre en vervolgens zet ik series die ik bij elkaar vind passen random naast elkaar.
 • Ik ben gek op bergen en bergbeklimmen. Het is al veel te lang geleden dat ik dat heb gedaan!

Proost!

11 VRAGEN aan mij

1. Where are you looking at when you are not looking at your screen now?

Momenteel heb ik uitzicht op de boekenkast die in onze woonkamer staat. Hierin staan enkel mijn Engelse boeken, want als een braaf vriendinnetje heb ik de helft van de planken afgestaan aan mijn vriend..

2. What is behind you?

Achter mij is een zithoek; een bank, een salontafel en een tv. Niks bijzonders eigenlijk ;)

3. What is your favourite drink?

In de zomer drink ik heel graag ijsthee en in de winter ga ik voor warme chocolademelk met slagroom! En sinds ik in België woon ben ik toch ook wel fan geworden van Kriek..

4. Who is your idol and why?

Ik weet niet of ik echt één idool heb. Sowieso heb ik enorm veel respect voor mijn vroegere karate trainer, die op hoge leeftijd nog zo sterk in het leven staat en me ontzettend veel geleerd heeft. De manier waarop karate voor hem a way of life is, heeft me altijd heel erg weten te inspireren. Ondanks dat ik al een aantal jaar geleden met karate gestopt ben, denk ik nog altijd vaak terug aan deze wijze leraar en de dingen die hij me geleerd heeft.

5. Are you an alpha or a bèta person?

Zonder twijfel Alpha!

6. What is your favourite social media?

Ik vind Goodreads heel handig om bij te houden welke boeken ik lees. LinkedIn gebruik ik om te netwerken en Bloglovin’ is puur voor het plezier en het lezen en ontdekken van andere blogs. Verder heb ik Facebook, Twitter en Instagram – maar alledrie gebruik ik niet zo heel veel..

7. Did you teach others how to make a website/blog?

Nee.

8. What is the meaning of your name?

De naam van mijn blog komt eigenlijk van mijn bachelor scriptie, die ik schreef over de opkomende populariteit van het dystopische genre. Toen ik besloot deze blog op te starten heb ik dus maar even plagiaat op mijn eigen titel gepleegd ;)

9. If you could choose any study or master or course, what would it be?

Vorig jaar koos ik tijdens mijn master Film- en Televisiestudies een keuzevak aan de Faculteit der Letteren. Vanaf toen was ik eigenlijk verkocht: stiekem zou ik nog graag de Master in de Vergelijkende Moderne Letterkunde volgen. Maar aan de andere kant: ondertussen ben ik 25 en eigenlijk wel klaar met studeren. Ik vind het heerlijk om nu fulltime aan het werk te zijn en heb het wel gehad met het studentenleven. Bovendien ben ik bang dat de master zal tegenvallen, zoals mijn eigen master stiekem ook wel een beetje deed..

10. What is/was your favourite subject in highschool?

Ik vond Duits altijd super leuk! Ik heb er zelfs over nagedacht om Duits te gaan studeren, maar ik wist niet zo goed wat ik daar dan later mee zou kunnen of mee zou willen doen. En verder was ik ook gek op economie, niet alleen de cijfertjes maar ook de theorieën interesseerden me enorm.

11. Which music album have you listened to recently?

Zojuist heb ik uit pure nostalgie naar The Wombats geluisterd. Vroeger was ik echt een enorme fangirl – ik heb ze in ongeveer twee jaar minstens 10 keer live gezien. Hoewel ik tegenwoordig geen groot fan meer ben, geeft het me nog altijd een enorm goed gevoel om naar deze mannen te luisteren.

Ik ga deze keer niemand nomineren,  want ik heb het gevoel dat de Liebster Award al heel lang (en heel vaak) rond gaat en dat de meeste bloggers al eens genomineerd zijn. Hetzelfde geldt – misschien in iets mindere mate – ook voor de One Lovely Blog Award. Nogmaals bedankt Sophie en Liesbet voor de nominaties! En ik hoop dat jullie het leuk vonden om iets meer over mij te lezen :)

Advertenties

2 gedachtes over “Liebster Award & One Lovely Blog Award

 1. zwartraafje zegt:

  Ja hoor, ik vond het super leuk. Binnenkort ben ik dus echt één van de weinige mensen die nog steeds GEEN instagram-account heeft. :) En ik vind je echt een héél lief vriendinnetje … bij ons zijn de planken in de boekenkasten immers iets minder evenredig verdeeld. Maar hé, mijn echtgenoot heeft minder boeken én hij heeft een hele zolder als computer/gitaar/hobby-ruimte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s