Ik heb mijn Goodreads Challenge gehaald!

Met het uitlezen van Uitbraak, mijn vierde boek van #boektober heb ik mijn Goodreads Reading Challenge weten te halen. Hoera, mijn doel om 75 boeken te lezen is gehaald! 

Normaal lees ik minstens zo’n 100 boeken per jaar, maar voor 2015 besloot ik mijn challenge te verlagen. Niet alleen omdat ik van plan was een aantal favoriete boeken te herlezen – en rereads tellen nou eenmaal niet mee voor de Goodreads challenge – maar vooral ook omdat ik de eerste helft van het jaar druk bezig was met afstuderen. En, wat ik al hoopte, na mijn afstuderen vond ik direct een baan, waardoor lezen niet altijd de hoogste prioriteit kan krijgen.

Dit jaar heb ik tot nu toe heel verschillende boeken gelezen, van klassiekers tot YA en romans, zowel science fiction als andere genres. Hieronder een korte foto-impressie van een aantal absolute toppers die ik dit jaar heb gelezen!

| Station Elf | The Killables, The Disappearances & The System | Acid |

| Partials, Fragments & Ruins | The Girl With All The Gifts | Eve, Once & Rise |

| Efter | Wither, Fever & Sever | The Declaration, The Resistance & The Legacy |

Zoals je ziet staan nog niet alle reviews online, dus dat lijkt me een mooie challenge voor de rest van het jaar ;) Hoe gaat het met jouw Goodreads Challenge?

Advertenties

9 gedachtes over “Ik heb mijn Goodreads Challenge gehaald!

  1. Rowan zegt:

    Wow, wat goed van je! 75 boeken is echt veel!
    Ik heb mijn challenge dit jaar op 40 gezet (aan het begin van het jaar had ik nog geen boekenblog en las ik rond de 3 boeken per maand), maar rond mei begon ik het echte lezen op te pakken (natuurlijk doordat ik in aanraking kwam met boekblogland). Nu heb ik mijn challenge bijna gehaald, nog 5 boeken dus ik weet bijna zeker dat ik dat wel ga halen. Mijn challenge voor volgend jaar ga ik iets hoger zetten, ik denk rond de 60.

  2. zwartraafje zegt:

    Ik haalde mijn Goodreads Challenge ook enkele dagen (of is het al een week?) geleden. Momenteel sta ik op 135/130 én eigenlijk ben ik wel benieuwd naar het totaal aantal boeken op het einde van het jaar. Sowieso minder als vorig jaar, vermits er duidelijk meer tijd in de blog is gekropen. Maar eigenlijk lees ik nog steeds vrij frequent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s