Tien boeken die ik nog wil lezen

Vandaag staat de Top Ten on Thursday in het teken van boeken die je bij andere blogs gezien hebt, maar zelf nog niet gelezen hebt. Ik vind het heel leuk om boeken te ontdekken via andere blogs en ik ben blij dat er zoveel mensen bloggen en mij weten te inspireren. Toch had ik moeite met het maken van een lijstje van tien boeken..

        

  1. Marionet – Aimee Carter; De Engelstalige versie van dit boek (Pawn) staat al behoorlijke tijd op mijn to be read lijstje. Nu ik op vele blogs dit boek gerecenseerd zie worden neemt mijn nieuwsgierigheid enkel toe. Marionet lijkt me een heerlijk en vooral ook origineel dystopisch verhaal.
  2. Red Queen – Victoria Aveyard; Dit boek heb ik echt ontdekt door de vele recensies die ik voorbij zag komen op andere boekenblogs. Vorige week heb ik het boek aangeschaft en ik hoop het snel te gaan lezen!
  3. The 100 – Kass Morgan; De serie The 100 heb ik met ontzettend veel plezier gekeken. Maar in de boekenblogcommunity zie ik enorm uiteenlopende reviews van het boek. De één vond de boeken fantastisch, terwijl de ander ze saai vond in vergelijking tot de serie. Het eerste boek staat al sinds mijn verjaardag in de boekenkast, dus het wordt nu hoog tijd om dit boek te lezen en mijn eigen mening te ontdekken..
  4. The Cage – Megan Shepherd; Dit boek lijkt me echt fantastisch! Nu het vertaald is naar het Nederlands zie ik deze titel enorm veel langskomen op boekenblogs, maar zelf denk ik dat ik toch voor de Engelse variant ga kiezen..
  5. Lobsters – Tom Ellen & Lucy Ivison; Oké dit boek past qua genre natuurlijk helemaal niet binnen mijn blog, maar dat betekent niet dat ik er niet nieuwsgierig naar ben. In tegendeel! Ik wil dit extreem awkward liefdesverhaal nog heel graag lezen, zeker omdat alle bloggers zo enorm positief zijn over dit boek!

Uiteindelijk heb ik slechts vijf boeken kunnen bedenken, maar dit zijn alle vijf titels die hoog op mijn To Be Read lijstje staan. Weten bloggers jou vaak te inspireren om bepaalde boeken te lezen?

Advertenties

2 gedachtes over “Tien boeken die ik nog wil lezen

  1. nerdygeekyfanboy zegt:

    Leuk lijstje! Marionet, De 100 en Lobsters vond ik zelf erg leuk :) The Cage ga ik binnenkort lezen en The Red Queen lijkt mij ook heel tof! Heel veel bloggers overtuigen mij om bepaalde boeken te gaan lezen, daar zijn die recensies natuurlijk ook voor! :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s