Kies een thema en vind jouw nieuwe favoriete boek!

Aan de hand van de posts in mijn To Be Read en Favorieten reeks heb ik gemerkt dat veel lezers het fijn vinden wanneer ik boeken per thema of onderwerp bij elkaar plaats. Daarom introduceer ik een nieuwe pagina op mijn blog, waar jij – hopelijk – een heleboel inspiratie vandaan kunt halen!

Vanaf vandaag heb ik een nieuwe pagina op mijn blog, waarop mijn recensies per thema geordend zijn. En dat is niet het enige: op deze pagina vind je ook boeken die ik nog niet gerecenseerd heb, maar die wel binnen het thema passen. Op deze manier wil ik jullie helpen om nieuwe boeken te ontdekken!

Het idee is heel simpel: scroll langs de lijst en kies een thema wat jij interessant vindt (bijvoorbeeld Robots, Klimaatverandering of juist Liefde & Romantiek). Bij elk thema vind je vervolgens een aantal klikbare boekcovers: gekleurde covers verwijzen door naar een recensie op deze blog, zwart-wit covers brengen je naar Goodreads.

Klik hier om mijn nieuwe pagina te bekijken of ga via het menu: boeken > boeken gesorteerd per thema.

Wat is jouw favoriete boekenthema? 

Advertenties

5 gedachtes over “Kies een thema en vind jouw nieuwe favoriete boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s