Shout Out naar mijn fanatiekste reageerders!

Als je een blog schrijf is er niets leuker dan dat er daadwerkelijk mensen op jouw schrijfsels reageren. Met iedere reactie die ik krijg ben ik enorm blij, maar het is helemaal tof als je een aantal vaste reageerders hebt. vandaag zet ik mijn top 3 in het zonnetje!

Op de eerste plaats met maar liefst 53 reacties staat Karlijn! Je kunt de 18-jarige Karlijn kennen van de blog Run Away Isabella, die ze zelf omschrijft als “gewoon wat praatjes op het internet”.  Ik lees haar blog altijd met heel veel plezier omdat ze een zeer luchtige schrijfstijl heeft en een goede smaak in boeken en films!

Momenteel staat er een tof artikel online over podcasts

Runner-up is Rowan met 51 reacties! Op My Pink Fairytale schrijft deze studente Communicatie- en Informatiewetenschappen over boeken, lifestyle en reizen. Vooral de diversiteit aan artikelen maakt dat ik deze blog graag lees. De combinatie van boeken en reizen is helemaal aan mij besteed!

En de derde plaats is voor Daenelia met 42 reacties. Op FIlms Gezien houdt deze toffe dame bij welke films ze allemaal ziet, iets wat ik als fervent filmliefhebber erg leuk vind om te lezen! Bovendien komt ze enorm vaak met goede boekentips, een eigenschap die ik in ieder mens waardeer ;)

Laatst schreef Daenelia over Lost in Translation – één van mijn favoriete films

Tot slot een eervolle vermelding en een bedankje aan Zwartraafje (37), Nerdygeekyfanboy (30) en Annemieke (21). Deze bloggers laten vaak een reactie achter en dat waardeer ik enorm!

Maar ik ben natuurlijk met alle reacties blij! Dus als jij, beste lezer, al één keer een berichtje achterliet vind ik je net zo lief als alle andere reageerders ;)

Ben jij ook zo blij met reacties op je blog?

Advertenties

14 gedachtes over “Shout Out naar mijn fanatiekste reageerders!

 1. Rowan zegt:

  Ahhh, zo lief van je! Jij staat bij mij op nummer 5, dus ik vind jou ook een aardig fanatieke reageerder op mijn blog. Dankjewel daarvoor <3
  En Daenelia volg ik ook sinds ze fanatiek op mijn blog reageerde. Zo leer je hele leuke andere bloggers kennen.

 2. zwartraafje zegt:

  Wat leuk om mijn naam hier te zien opduiken. Dat ik vrij frequent reacties achter laat wil zeggen dat je blogposts me aanspreken en/of dat ik me er in kan herkennen. Ik merk immers dat het dit soort blogposts zijn waar ik snel op zal reageren. Dankjewel voor de vermelding.

 3. signourney zegt:

  Leuk! En ja, reacties zijn altijd leuk om te krijgen. Het horen van andermans mening over dingen (die misschien wel heel anders naar dingen kijken dan ik) vind ik altijd wel interessant. Maar ook gewoon een gezellig praatje maken en horen hoe het met de ander is zoals bij de Sunday Post meme ding is ook leuk.

 4. Daenelia zegt:

  Jeetje, wat reageer ik veel :P Ik vind reageren eigenlijk ook net zo leuk als bloggen. Maar reacties vind ik ook altijd leuk! Het is niet altijd makkelijk om iets leuks te schrijven, dus als iemand de moeite neemt om te reageren, vind ik dat ook altijd erg leuk!
  Iedereen die hier reageert krijgt van mij een reactie! Yay!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s