Deze boeken las ik in november

De afgelopen maand heb ik slechts vijf boeken gelezen.. Dat is erg weinig voor mijn doen, maar op de één of andere manier kwam ik maar nauwelijks aan lezen toe.  Misschien gewoon een dipje na de succesvolle #boektober maand?

        

Unravel – Imogen Howson

De maand oktober eindigde ik met het lezen van Linked en hierna ging ik meteen verder in Unravel, het vervolg. Deze duologie over een telepathische tweeling in de ruimte heeft me aangenaam verrast! Het originele verhaal, in combinatie met de meeslepende schrijfstijl van Howson wist het eerste boek een beoordeling van vijf sterren op te leveren en het vervolg beloonde ik met vier sterren. Een aanrader!

De Gevleugelde – Arhtur Japin

Vervolgens las ik voor de literatuur leesclub op Hebban het nieuwste boek van Arthur Japin: De Gevleugelde. Zoals altijd werd ik weer enorm geraakt door de poëtische schrijfstijl van Japin. Ik bleef maar citaten opschrijven.. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat het verhaal hier en daar ondergesneeuwd raakt door het mooie taalgebruik. Af en toe was ik echt een beetje de draad kwijt en hier en daar miste ik toch iets. Vooral wanneer het hoofdpersonage volwassen werd, wist het verhaal mij minder te boeien. Mijn complete review is te lezen op Hebban.

BZRK, BZRK RELOADED & BZRK APOCALYPSE – Michael Grant

Vervolgens las ik de BZRK trilogie van Michael Grant. Ik zal eerlijk zijn, bij het eerste boek – BZRK  – kostte het me echt wel wat moeite om in het verhaal te komen. Maar, eens je gewend bent aan de wereld down in the meat, is het boek enorm verslavend en interessant. Ik vind het echt bijzonder hoe Michael Grant deze fantasierijke wereld weet te creëren. Het tweede deel in de serie, BZRK Reloaded, was mijn persoonlijke favoriet.

Welke boeken las jij in november?

Advertenties

4 gedachtes over “Deze boeken las ik in november

    • Marcia zegt:

      Ik begrijp zeker de minder positieve geluiden, omdat het een ingewikkeld verhaal is waar je even aan moet wennen – maar als je er eenmaal in zit is het zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s