Twelve Days of Blossom Books Christmas: Dag 3

De decembermaand is weer begonnen en dat betekent voor mij maar één ding: Het is kerst! Ongegeneerd meezingen met kerstmuziek, traditiegetrouw koekjes bakken, het huis versieren met lampjes, gezellig dineren met familie; van mij mag het wel iedere maand kerst zijn!

Om de voorpret nog feestelijker te maken introduceert Blossom Books dit jaar de Twelve Days of Blossom Books Christmas. Iedere dag voeren bloggers opdrachten uit en mogen ze ook nog eens heel toffe prijzen weg geven!

De afgelopen dagen onder een steen geleefd en de bijbehorende winacties gemist? Geen probleem! Ik zal je bij deze vertellen dat het kerstfeest startte bij Blossom Books ambassadeur Eline – die haar favoriete Blossom Books ship onthulde –  en verder ging bij Sanne – die haar eigen bende samenstelde. Twee super leuke bloggers (ga hun blogs zeker eens bekijken!) die hun opdracht tot een heel goed einde wisten te brengen.

Vandaag is het dus aan mij! Ik kreeg de opdracht: Schrijf een kerstkaart aan je favoriete BB-personage. De keuze voor een personage was voor mij niet moeilijk – ik wist meteen dat ik voor Kenji (Touching Juliette) zou gaan. Het schrijven van de kerstkaart had echter wat meer voeten in de aarde.. Uiteindelijk heb ik gekozen om mijn tekst te baseren op de achterflap van het boek. Aangezien ik zelf de Engelse versie bezit heb ik een Engelstalige kerstgroet geschreven^^

Kenji,

She has a curse
But I have a (christmas) gift

She is a monster
But you are amazing

Her touch is lethal
Your touch is magic (and you alway make me smile)

She is their weapon
But I will fight for you!

Happy Holidays,

Your Secret Santa
Your Secret Admirer

Winactie

Wil jij kans maken op deze toffe kussenhoes van BlossomBooks?

 • Laat dan in een reactie hieronder weten aan welk fictief personage jij graag een kerstkaartje wil sturen dit jaar.
 • Je hebt tot 13 december 23.59u de tijd om je antwoord door te geven. Onder alle inzendingen verloot ik de kussenhoes.
 • De winnaar wordt 16 december bekend gemaakt.
Morgen?

Morgen gaat de blogestafette Twelve Days of Blossom Books Christmas natuurlijk gewoon weer verder. Dan is het de beurt aan Maaike van muymaaike.nl om de volgende vraag te beantwoorden: Stel, je bent een van de 100. Hoe zou je overleven? Als groot fan van de televisieserie kan ik niet wachten om haar antwoord te lezen!

Advertenties

41 gedachtes over “Twelve Days of Blossom Books Christmas: Dag 3

 1. nerdygeekyfanboy zegt:

  Wauw, jij hebt je opdracht ook leuk ingevuld zeg! :D Ik zou een kerstkaartje sturen naar Juliëtte, die verdient zeker een kaartje van deze fanboy!

 2. Annette van Geloof zegt:

  Leuke kerstkaart! Ik denk dat ik toch wel graag een kaartje zou sturen naar Yves Benedict. Ik zou het vermoedelijk volkladderen met een hele lange tekst, wat grapjes erin en vooral met heel veel lieve wensen voor hem!

 3. Rani zegt:

  De Duisterling. Altijd. Hij is gewoon zo geweldig. En nee hij is niet alleen slecht.
  Ik denk dat het hij, van iedereen, ook eens wat affectie verdient en liefde.
  *-*

 4. Joany zegt:

  Oh ik zou een kerstkaart sturen naar Harry Potter, gewoonweg dat ik het kaartje kan meesturen aan een uil lijkt me echt super cool! Dat is weer wat anders dan op de dreuzel manier via een brievenbus en de postbode :D

 5. Tülay zegt:

  Wauuww leuke kerstkaart!! Vindt zo leuk dat iedereen een eigen invulling geeft aan de opdrachten. Zo van dat je ook op die manier kunt doen. Ik zou een kerstkaart naar Nikolai van The Grisha Trilogy willen sturen. Vanaf moment dat hij voor het eerst in boek voorkwam, was ik weg van hem. Daarom zou ik hem met alle liefde wel een kerstkaart willen sturen;)

 6. Audrey zegt:

  Echt leuk gedaan! Echt creatief! Als ik een kerstkaartje zou sturen, doe ik dat naar Nikolai uit de Grisha. Gewoon, hij is geweldig en ik zou hem zo graag als vriend hebben! Naar een vriend schrijf je kerstkaartjes, toch?

 7. mariaharut zegt:

  Leuke kerstkaart! Ik zou een Kaartje naar Tamani sturen van het boek Wings. Hij is zo lief en beschermend dat hij het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. En ook omdat hij geweldig is ;)

 8. Saskia Gluvers zegt:

  Beste Octavia ,

  Eén van de 100
  Eén met een broer
  Eén met een hard van goud

  Zoveel liefde waar mee jij voor de kinderen zorgt
  Zoveel rust waar mee je de aarde bezoekt
  Zoveel kracht om iedereen een goed leven te geven

  Een fijne feestdagen
  Saskia

  (Octavia uit de 100 (thuis))

 9. Minca Huiberts zegt:

  Ik zou zeker weten een kaartje sturen naar Nikolai Lantsov! Ik vind hem één van de meest originele personages uit alle Blossom Books boeken, vooral zijn ‘gedaanteverwisseling’ was fenomenaal! Daarom verdient hij een kerstkaartje van mij!

 10. E zegt:

  Ik zou waarschijnlijk een kaartje sturen naar Tolya en Tamar uit de grisha trilogie. Omdat ze altijd heel veel doen voor andere en ze ook weleens iets voorzich zelf verdienen.

 11. zwartraafje zegt:

  Leuk idee om je wensen te baseren op de achterflap van het boek. Ik vrees dat de 43 kerstkaarten die ik nog moet schrijven een iets traditionelere wens zullen hebben vermits de meeste van mijn vrienden en familieleden mijn boek-referenties niet zullen snappen. :)

 12. RabbitBookz zegt:

  Ik ben erachter gekomen dat ik nog niet veel boeken van Blossom Books heb gelezen! Eigenlijk alleen de Edelsteen trilogie (shame on me!) dat waren overigens wel fantastische boeken! Een kerstkaartje aan Gideon dan maar? Kijken of ik hem op kan zoeken tijdens Kerst…

 13. Laura zegt:

  Goh, moeilijke vraag…
  Ik denk dat ik voor Liv (Silber) zou gaan. Ze is zooo aardig en grappig, ik zou best graag vriendinnen met haar willen zijn.
  Het zou waarschijnlijk een kaartje met Sherlock Holmes erop worden ;) .

 14. sandra zegt:

  Ik heb al jaren een enorme crush op Ronald Weasley, ik zou heel graag een beschuitje met hem willen eten. Ahum.. een kaartje willen sturen.
  Hij is ontzettend aandoenlijk met zijn rode haren en zijn onbenulligheid. Al sinds het eerste Harry Potter boek ben ik verkocht. Helaas, leeft hij alleen daar. Maar misschien mag ik na dat kaartje een keer langskomen :)

 15. Kim de Boer zegt:

  Ooh!!!! Dit is echt een leuke!! Ik zou graag een kaartje sturen naar Warner of course. Hij heeft het heel zijn leven moeilijk gehad met zijn psycho dad en zijn zieke moeder. Zo zieluggg, ik had echt medelijden met hem. En dan nog die love-triangle met Adam en Juliette. Al vanaf het begin was ik Juliette en Warner aan het shippen omdat ik gwn wist dat Warner goed was, er was meer achter het masker die hij elke dag aan zijn soldaten liet zien. Dan zijn er nog die delen toen hij alle overlevende rebellen in zijn huis nam voor Juliette, omg, zo schatttiggg. En toen hij zijn litteken créme wou smeren maar hij kon er niet bij, Juliette zag het en ze kwam naar binnen en toen vertelde hij hoe hij aan zijn littekens kwam. Ik zou hem graag laten weten dat er nog iemand is op de wereld die om hem geeft. Warner (Vrees me)

 16. Tineke Visscher zegt:

  Tof kaartje zeg! Ik zou een kaart willen sturen aan Liv Silber. Ik lees nu Silber 3 en Liv kan wel een steuntje in haar rug gebruiken. :)

 17. Nienke de Jong zegt:

  Ik zou graag een kaartje naar Remus Lupin willen sturen, zodat ook hij niet alleen is tijdens Kerst. Want niemand hoort alleen te zijn met Kerst. Remus kennende duwt hij iedereen aan de kant om ze op die manier te beschermen, helaas gaat dit ten koste van hemzelf. Vandaar dat hij een kaartje verdient!

 18. Kiki @ De BookGeek zegt:

  Wat een leuke kerstkaart! Ik ben er zeker van dat Kenji het geweldig zal vinden. :)
  Ik zou een kerstkaart sturen naar Noah en Jude van Ik Geef Je de Zon van Jandy Nelson. Dat zijn twee personen, maar het is een tweeling. Telt het dan? Nee?
  In dat geval stuur ik het naar Jude. Zij lijkt mij aardig, nou ja, zo áárdig kan ik ook weer niet zeggen, maar dat weet je vast wel als je het boek hebt gelezen.
  Jude verdient wel wat aandacht, na al die afschuwelijke dingen die zijn gebeurd in haar leven. En Noah eigenljk ook. ;)
  Ik wil gewoon dat ze een blije leven hebben en een kerstkaart is daar een goed voorbeeld van om daar voor te zorgen!

 19. Lieke zegt:

  Oeh, leuke kaart heb je gemaakt! Ik zou graag een kaartje naar Four willen sturen, om te zeggen dat hij wel onder mijn kerstboom mag komen liggen als kerstcadeautje.

 20. Rosalie zegt:

  Super leuke kaart! Echt origineel bedacht, dat je het op de achterflap gebaseerd hebt. Ik zou een kaartje sturen aan Hermione Granger/Hermelien Griffel, omdat ik heel erg op haar lijk en ze mijn favo Harry Potter personage is. Ook ben ik dankzij HP into fandom/fangirling gekomen, dus daar zou ik haar voor bedanken. En natuurlijk zou ik vragen hoe het met haar, Ron en Harry verder is gegaan. (Maar eigenlijk zou ik ook wel een kaartje aan Gwendolyn Sheperd (want tijdreizen lijkt me zo tof!)van de edelsteen trilogie willen sturen. Hmm…volgend jaar maar dan!)

 21. Laura zegt:

  Ik zou graag een kerstkaart willen schrijven aan Gideon willen schrijven of Gwendolyn uit de edelsteentrilogie, omdat ik het zo gaaf vind dat ze kunnen tijdreizen!

 22. senne zegt:

  Ik zou een kaartje aan xemerius sturen omdat ik denk dat hij dat wel kan waarderen en hij het vast niet erg vind als ik helemaal los ga met de glitters : )

 23. fangurll zegt:

  Oeeh leuk! Ik zou een kaartje naar Jasper ( Silber ) sturen en dan zou ik het vooral overzij uiterlijk hebben en vertellen dat Silber hem Ken scheert Zich noemt haha, maar ik zou hem ook vragen wat hij tijdens kerst en oud en nieuw zou doen en dat soort dingen. En dan zou ik het eindigen met : je stalkish ( dit is niet eens een woord maad okay ) admirer xD zal-ie leuk vinden, aangezien hij van aandacht houdt.

 24. Caitlin zegt:

  Echt een heel gave actie. Ik zit gewoon nu al te bedenken wat er op het kerstkaartje komt voor elke BB-personage. Als huge (echt huge) BB-fan kun je het natuurlijk niet bij één kaartje houden…. Zeker niet als je zoveel liefde voor hun boeken voelt.
  Maar als ik dan toch één personage moet kiezen, dan ga ik voor James Kent. Om als tien-jarig jochie op te groeien in zo’n vreselijke oorlog/wereld, daar kan ik me geen voorstelling van maken.
  Hij verdient het dan ook echt om het liefste, leukste, mooiste en grootste kerstkaart(je) te ontvangen dat er maar te vinden is, zodat hij weet dat er ook andere zijn die aan hem denken en om hem geven <3

 25. La Fille Lisant zegt:

  Ik zou wel een kaartje willen sturen naar meerdere personen… Alice (The white rabbit chronicles), Ali (Blood of Eden) en Meghan, Ash en Puck (the Iron fey) Aangezien we toch een kaartenoverschot hebben zal het zeker opruimen en dit zijn nou echt personen die het verdienen, omdat ze precies het goede doen!
  Leuke actie! Ik maak graag kans!

 26. turtlebookwurm zegt:

  Graag zou ik Mia uit Zac & Mia een kaartje sturen! Eentje waarvan ze meteen blij word, misschien wel met een speciale boom erop (voor haar en Zac dan). Ze is een vechter en heeft een heerlijk karakter! Graag waag ik een kansje voor deze super kussenhoes!

  • turtlebookwurm zegt:

   Dat was dan het kaartje voor een Blossom Books personage. Voor het niet BB-personage zou ik graag Sneep een kaartje sturen met een prachtige abstracte hinde erop zodat hij weet dat hij niet alleen is en dat zijn opoffering (niet een eigen leven leiden) niet onopgemerkt is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s