Deze films zag ik in december

December was voor mij een enorm drukke maand. Een maand waarin ik iedere dag op de set stond en een zeer intensief opleidingsweekend had. voor film kijken was er dan ook weinig tijd. afgelopen maand heb ik slechts twee films gezien..

Crazy, Stupid, Love (2011)

Wanneer zijn vrouw na een huwelijk van 25 jaar wil scheiden verandert het leven van Cal enorm. Met hulp van Jacob, een jongeman die hij leert kennen aan de bar, wordt hij een echte vrouwenverslinder. Maar of dat hem nu zo gelukkig maakt?

Op sinterklaasavond lag ik lekker lui op de bank en keek ik Crazy, Stupid, Love. Dit is echt één van mijn favoriete romantische komedies. Meerdere verhaallijnen, toffe personages en niet al te cliché/voorspelbaar. En stiekem ben ik een beetje verliefd op Emma Stone^^

Black (2015)

De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte bende Black Bronx, maar wordt verliefdt op Marwan – een jongen uit de rivaliserende 1080 bende. Wat ontstaat is een liefdesverhaal, bruut verstoord door de rivaliteit tussen beide bendes..

Via de filmblog Screendependent won ik twee kaartjes voor de film Black, van de regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Ik had alleen maar positieve verhalen gehoord, dus was ontzettend benieuwd naar deze film. Mijn  hoge verwachtingen werden gelukkig meer dan waargemaakt! Ik vond Black een heel mooi, maar vooral ook beklemmend verhaal. Het idee om zo vast te zitten binnen een bende is behoorlijk angstaanjagend. Het is misschien een liefdesverhaal, maar de focus ligt veel meer op het leven binnen een bende. Vechtpartijen, ruzies, geweld, verkrachtingen; deze film is zeker een aanrader maar niet geschikt voor mensen met een zwakke maag.

Welke films zag jij in december?

Advertenties

5 gedachtes over “Deze films zag ik in december

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s