Mijn persoonlijke herlees uitdaging voor 2016

Hoe gek ik ook ben op het kopen – en het lezen – van nieuwe boeken; eigenlijk vind ik het ook heerlijk om boeken te herlezen. Er staan zoveel pareltjes in mijn kast die ik heel graag nog eens wil lezen en die ik graag wil reviewen op mijn blog. Dus bedacht ik een uitdaging voor 2016!

  

  

Ik ga proberen om iedere maand een serie te herlezen. Dit kan een trilogie zijn, maar ook een duo of juist een langere serie (denk bijvoorbeeld aan de Gone boeken). Iedere dinsdag verschijnt er een review online van een boek dat ik herlezen heb en ook de rest van de maand probeer ik af en toe een artikel te wijden aan onderwerpen die bij de serie van de maand passen. Op deze manier hoop ik jullie niet te veel te vervelen met reviews van ‘oude’ boeken, maar tegelijkertijd mijn blog wat completer te maken. Het voornaamste doel is echter gewoon voor mezelf: opnieuw genieten van de mooie boeken in mijn kast!

Welke leesuitdaging ga jij aan in 2016?

Advertenties

5 gedachtes over “Mijn persoonlijke herlees uitdaging voor 2016

  1. zwartraafje zegt:

    Goh, ik heb mezelf een nieuwe Goodreads-challenge cadeau gedaan om het nieuwe jaar te starten. Verder wil ik eigenlijk vooral veel eigen boeken lezen en wie weet komt het er in dit jaar wel een keertje van om een favoriet boek te herlezen.

  2. セレネ zegt:

    Mijn challenge is om tenminste 50 boeken te lezen :)
    Dan moet ik mijn TBR-stapel wel weggelezen hebben (als ik niet teveel nieuwe boeken krijg :P) en ik ben ook van plan om boeken uit mijn eigen kast te gaan herlezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s