Deze maand herlees ik: Delirium

Voor 2016 heb ik besloten om iedere maand een serie uit eigen collectie te herlezen. Voor januari is mijn keuze gevallen op de Delirium trilogie, geschreven door Lauren Oliver. In deze trilogie wordt verliefdheid als een ziekte gezien, die met een operatie genezen kan worden. Een interessante premisse dus!

In 2013 las ik de complete Delirium trilogie – DeliriumPandemonium en Requiem – voor het eerst en ik was meteen fan. Een wereld waarin verliefdheid een ziekte is, daar had ik nog nooit van gehoord! Het verhaal wist me van begin tot eind te boeien, niet alleen door de originaliteit maar zeker ook door de fantastische schrijfstijl.

Al tijden kijk ik vol verlangen naar deze mooie covers in mijn kast. Ik wil deze boeken enorm graag herlezen! Daarom besloot ik bij het bedenken van mijn persoonlijke reread challenge voor 2016, dat ik het jaar zou aftrappen met deze heerlijke boeken van Lauren Oliver. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen!

Heb jij de Delirium boeken al gelezen?

Advertenties

2 gedachtes over “Deze maand herlees ik: Delirium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s