Doe jij ook mee aan de boekenbingo van The Book Diaries?

Ieder jaar doe ik mee aan verschillende reading challenges. Meestal doe ik dit in Goodreads groepen en vaak zijn er ook uitdagingen die ik mezelf opleg. voor 2016 heb ik besloten mee te doen met het bingo-initiatief van Madelon (The Book Diaries).

Het idee is om voor elk vakje van onderstaande bingokaart een boek in te vullen. En dit jaar is er zelfs een echte wedstrijd aan gekoppeld. De eerste die bijvoorbeeld een rijtje volmaakt kan een goodiebag met allerlei leuke boekgoodies winnen! Voor alle ins & outs raad ik je aan om even door te klikken naar initiatiefneemster Madelon.

Zelf doe ik vooral mee voor de lol. Ik ga gewoon beginnen met de boeken te lezen waar ik zin in heb – en hopelijk weet ik mijn gelezen titels aan deze Reading Bingo te koppelen. Momenteel lees ik bijvoorbeeld Delirium, dit boek zou prima passen in het vakje  ‘en boek met een persoon op de cover’, maar ook ‘een deel van een serie’ of ‘een boek met een cliché’. Hopelijk heb ik meer van die flexibele boeken op mijn TBR ^^

Mijn vorderingen in de bingo-challenge – en mijn andere uitdagingen voor 2016 kun je bekijken op deze pagina.

Aan welke boeken-challenges doe jij mee in 2016?

Advertenties

11 gedachtes over “Doe jij ook mee aan de boekenbingo van The Book Diaries?

 1. Rowan zegt:

  Oh wat leuk!! Ik vond het vorig jaar niet zo leuk om mee te doen met boekenbingo omdat ik pas in mei er achter kwam dat dit bestond. Maar dit is wel een mooi moment om wél mee te doen!

 2. Kim zegt:

  Ik doe mee met de Reading Challenge van Hebban. Eigenlijk hetzelfde als de bingo, maar dan met 50 categorieën ;). Ik doe het ook vooral voor de lol en ik probeer het ‘moeten halen’ zoveel mogelijk te vermijden.

 3. セレネ zegt:

  Ik doe ook mee met de Hebban reading challenge, 50 boeken.
  Daarmee probeer ik ook zoveel mogelijk uit mijn eigen kast te lezen :) Inclusief herlezen, maar eerst mijn TBR-stapel “opmaken”!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s