The Happiness Tag

Wat is er leuker dan het nieuwe jaar vol positiviteit te beginnen? Ik vul dan ook met heel veel plezier The HappinesS Tag in, waarvoor MYRTHE zo lief was om mij te taggen!

De tag bestaat uit een aantal vragen die allemaal te maken hebben met geluk en blijheid. Deze keer dus geen artikel over boeken of science fiction, maar vooral wat informatie over mezelf.. Om het voor jullie niet te saai te maken heb ik een aantal ‘charmante’ foto’s bijgevoegd XD

Van welk eten word je blij?

Ik ben gek op pure chocolade, citroenijs en nibbit chips, maar als je me echt gelukkig wilt maken dan moet je me een Mexicaanse maaltijd voorzetten (of meenemen naar een Mexicaans restaurant). Nachos, Burritos, Enchiladas, Guacamole – je kan me niet gelukkiger maken!

Ik at ooit eens in een Mexicaans restaurant waar je tijdens het eten een bijpassende outfit aan kreeg ^^

Welke film maakt je vrolijk?

Mijn absolute guilty pleasure film, die me altijd kan opvrolijken, is Ella Enchanted. Ik weet dat dit een kinderfilm is, maar dat maakt me  helemaal niets uit! Als ik een beetje down ben haal ik deze dvd uit de kast en wanneer de eerste dichtregels van de introductie klinken ben ik meteen al een heel stuk blijer.. Sowieso kijk ik graag naar romantische komedies als ik me even niet zo blij voel ;)

Van welk kledingstuk wordt je blij?

Hmm ik ben niet echt een modemeisje, maar er zijn wel een aantal kledingstukken die me heel blij maken. Bijvoorbeeld mijn Fall Out Boy vest – dat ik voor mijn zestiende verjaardag kreeg. Ik draag deze ondertussen niet meer in het openbaar, maar thuis loop ik er veel mee rond. Heerlijk die nostalgie naar vroeger <3 Daarnaast vind ik het ook heerlijk om een veel te grote warme trui van mijn vriend te dragen!

Hier wilde ik een super grappige foto plaatsen van ‘vroegah’ toen ik emo was – maar de foto is nergens meer te vinden :( 

Van welke beautyproducten word je blij?

Er is een reden waarom ik geen lifestyle blogger ben – ik ben gewoon niet zo bezig met make-up en andere beautyproducten. Waar je me echter wel een enorm plezier mee doet is van die shower foam – een soort douchegel, maar dan super schuimend en heerlijk zacht. Ook een scrubgel vind ik heerlijk, maar beide dingen zou ik nooit voor mezelf kopen.. Cadeau krijgen maakt het dan extra leuk ;)

Wat is je gelukkigste herinnering?

Oei, dat is een moeilijke vraag. Ik heb een super gelukkige jeugd gehad, dus er is enorm veel om uit te kiezen. Misschien dat mijn mooiste herinnering gewoon een heerlijk moment thuis is; met de hele familie op zondagochtend in het grote bed van papa en mama en gezellig kletsen!

Ik kan me echter ook heel goed herinneren dat ik heel gelukkig was toen ik mijn examen voor de zwarte band in karate haalde en afgelopen jaar was ik ook mega-gelukkig toen mijn vriend vroeg of ik met hem wilde samenwonen <3

Foto van een karatewedstrijd in 2006! En ja ik had lelijk haar: zo’n afschuwelijk matje -__-‘

Van welke muziek word je blij?

Tegenwoordig ben ik eigenlijk helemaal niet meer zoveel bezig met muziek. Ik zet af en toe een liedje op, maar houd ook heel erg van de stilte. Vroeger was dat wel anders. Ik was een enorme fangirl en ging van concert naar concert en van festival naar festival. Zo zag ik The Wombats 9x live optreden en als ik deze liedjes hoor denk ik nog altijd met veel plezier terug aan ‘vroeger’. Hetzelfde geldt voor muziek van Fall Out BoySimple PlanMcFlyFranz Ferdinand en The Kaiser Chiefs.

  

Op Pinkpop 2008 liet ik The Wombats mijn tweede schoen signeren – de eerste signeerden ze al een keertje na een concert in de Vera (Groningen).

Wat doe je op een dag dat jij je down voelt en je je weer happy wilt voelen?

Soms zijn er dagen dat ik me down voel en daar geef ik weleens aan toe. Lekker een dagje rondhangen in pyjama, tv kijken, boekje lezen etc. Maar ik heb ondertussen geleerd dat ik – om instant een beter humeur te krijgen – beter het tegenovergestelde kan doen. Douchen, aankleden en hup naar buiten! Actief zijn in de buitenlucht zorgt er pas écht voor dat de unhappy thoughts snel verdwijnen..

Lekker gek doen op het strand maakt me ook heel blij^^

Taggen maar!

Aangezien ik wel benieuwd ben naar de zaken die andere bloggers blij maken ga ik ook een aantal mensen taggen, namelijk:

Welke dingen maken jou blij?

Advertenties

9 gedachtes over “The Happiness Tag

 1. BySilke zegt:

  Yaaaay, bedankt voor het taggen! Spijtig dat je die emo-foto bent kwijtgeraakt want die had ik wel eens willen zien hihi. Ella Enchanted is zo’n leuke film! Eigenlijk zijn alle films met Anne Hathaway erin goed, maar dat terzijde ;) Die extra foto’s maken het gewoon helemaal af hihi. Ik sla deze zeker op, maar ik vul eigenlijk niet zo heel veel TAG’s in en ik heb er net nog een in de wachtrij staan, dus ik kan niet beloven dat dit er het eerste halfjaar aankomt hehe. Maar ik sla ‘m zeker op en wie weet ;) Liefs!

  • Marcia zegt:

   Ik moet echt nog even goed zoeken naar die emo foto :P haha!
   en voel je zeker niet verplicht de tag in te vullen :) ik begrijp dat jij het veel te druk hebt met studeren! En zelf ben ik meestal ook niet zo actief met tags^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s