Instagram Inspiratie: Lauren Oliver

Aangezien ik deze maand de gehele Delirium serie herlees, leek het me een goed plan om een beetje research te doen naar de schrijfster: Lauren Oliver. Ik besloot haar te volgen op diverse social media kanalen, waaronder twitter en instagram. Afgelopen week zag ik onderstaande post voorbij komen en die wist me enorm te inspireren.

Lauren-Oliver

Op deze zondag wil ik jullie dus vragen eens met een andere blik naar de wereld te kijken. Doe alsof je een alien bent en geniet van de schoonheid van onze planeet!

Wanneer wist de aarde jou voor het laatst te verbazen?

Advertenties

4 gedachtes over “Instagram Inspiratie: Lauren Oliver

  1. daenelia zegt:

    Hoe een alien zonder concept van reflectie op een wateroppervlak ooit de reis naar de aarde kan maken … Maar goed, ik nitpick. :P Als aardling vind ik mijn planeet gelukkig ook mooi, en handel ik daar zo goed als ik kan ook naar.
    … Als hondebezitter raap je wat rommel op dat door andere is achtergelaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s