Deze maand herlees ik: Across the Universe

In 2016 ga ik proberen om iedere maand een serie uit eigen collectie te herlezen. Deze maand kies ik voor Across The Universe door Beth Revis.

In februari 2014 las ik Across the Universe voor het eerst – op dat moment stond de serie al een behoorlijke tijd op mijn TBR. Hoewel ik me dat nu nauwelijks meer kan voorstellen werd ik toch een beetje afgeschrikt door het feit dat dit boek zich afspeelt op een ruimteschip; een onderwerp waar ik toentertijd nog weinig mee in aanraking was gekomen.

Toch wist het boek me vanaf pagina één mee te slepen in haar originele verhaal en ook de vervolgdelen stelden niet teleur. Ik kan me herinneren dat het laatste deel in deze serie – Shades of Earth – mijn absolute favoriet was. Ik ben benieuwd of dit bij herlezen weer het geval zal zijn..

Across-The-Universe-5

Tegenwoordig ben ik gek op boeken die zich afspelen in de ruimte, op andere planeten of op een ruimteschip en daarom heb ik heel veel zin om deze serie te herlezen. En boeken met zo’n mooie buitenkant, die moeten toch ook van binnen heel bijzonder zijn?!

Houd jij van boeken die zich afspelen in de ruimte?

Advertenties

5 gedachtes over “Deze maand herlees ik: Across the Universe

 1. Chantal - Hoofdstuk 12 zegt:

  Ik ben over zijn algemeen geen fan van science fiction, maar soms zit er toch een verhaal tussen wat me aanspreekt. Eigenlijk ben ik gewoon geen fan van extreem vage wezens (al heb ik daar bij fantasy weer geen moeite mee) en ruimte gevechten. Veel plezier met het herlezen!

  • Marcia zegt:

   Smaken verschillen én kunnen veranderen. Vroeger las ik enorm graag fantasy, maar tegenwoordig lees ik veel liever science fiction verhalen die zich afspelen in de ruimte ;)

 2. zwartraafje zegt:

  Ik heb nog niet zoveel boeken gelezen die zich afspelen in de ruimte. Het eerste waar ik aan denk zijn Inside out en Outside in. Er zullen er nog wel enkele zijn hoor, maar daar kan ik niet meteen opkomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s