Mijn bloghoekje

Sinds mijn vriend en ik samenwonen maken we stukje bij beetje ons appartement steeds meer ‘van ons’ als je begrijpt wat ik bedoel. De woonkamer werd onlangs helemaal opnieuw ingericht en er hangen steeds meer leuke decoraties door het huis. Er staan kaarsjes, er verschenen leuke kussens op de bank en ondertussen hebben we zelfs een vloerkleed aan onze inrichting toegevoegd. Alleen de studeerkamer bleef nog een beetje achter..

Als ik zat te bloggen keek ik uit het raam, naar mijn poster van The Wombats (de nostalgie!) of naar de witte muren. Ik vond het hoog tijd om daar verandering in de brengen!

Bloghoekje-2Mijn poster van The Wombats kocht ik in maart 2008, de eerste keer dat ik deze band live zag. Het was liefde op het eerste gezicht – ik liet ze ook nog eens mijn schoenen signeren – en daarna zag ik ze nog vele malen live. Hoewel ik tegenwoordig niet echt meer groot fan ben (hoewel het prima muziek is voor tijdens de afwas :p), kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om deze poster niet op te hangen. Hij heeft al zoveel huisjes met me meegemaakt; van Groningen tot Hilversum en mijn vorige huisje in Gent – deze poster was er altijd bij!

Bloghoekje-5De super leuke kaartjes met de tekst Book Nerd en Guilty of Being of Book Junkie alsook de boekenlegger Books bring out the Geek in Me kreeg ik van Scelta Publishing meegestuurd bij het recensie-exemplaar van Het Eiland. Dat vond ik echt een leuke verrassing! De boekenlegger van De 100 nam ik mee bij de YA boekenclub in Brugge en de andere twee kaarten van De Stem van de Zee en De Elite zaten bij mijn gewonnen boeken van de Boeken Adventskalender. Dankjewel Emmy!

Bloghoekje-4

Ik kijk enorm uit naar het Boek van Voorheen dus toen ik deze kaart ontving van Emmy – wist ik meteen dat ik er iets mee wilde doen. Lang leve de Boeken Adventskalender om mijn muur een beetje op te vrolijken ;) De andere kaart ontving ik ook weer van Scelta Publishing.

Bloghoekje-6

Tot slot zie je op de linker muur een poster van De Ridder – het televisieprogramma waarbij ik de afgelopen maanden gewerkt heb. Ik vind het erg leuk om op deze manier aan terug te denken. Daarnaast hangt de poster van Offworlder – De Jongen uit Celstad. Deze poster kreeg ik bij de YA Boekenclub die Audrey organiseerde. Ik heb dit boek nog niet gelezen, maar hij staat hoog op mijn TBR en ik vind de poster gewoon zo mooi! Een dikke merci aan Audrey en de Brugse Boekhandel dus :)

Bloghoekje-1

Het begin is er, maar ik hoop dat er nog veel meer posters, kaartjes en boekenleggers bijkomen op mijn muur!

Hoe ziet jouw bloghoekje er uit?

Advertenties

10 gedachtes over “Mijn bloghoekje

 1. Annemieke zegt:

  Ziet er leuk uit!
  Mijn bloghoekje is mijn plek op de bank met uitzicht op de boekenkast (en tv, haha). Ik werk altijd op mijn laptop. We hebben wel een computer maar alles staat op mijn laptop.

 2. runawayisabella zegt:

  Oeh, ziet er leuk uit! Ik heb een poster van The Vlogbrothers, maar die is al zo vaak op de grond gevallen dat hij nu helemaal verkreukeld is. Maar mijn muur ga ik nog versieren met foto’s, krantenknipsels en briefjes, een beetje zoals jij ook hebt :)

 3. Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. zegt:

  Tof tof ! :) ik zit ook altijd aan m’n bureau :) binnenkort gaan mijn vriend en ik ook samenwonen, wil toch ook mijn hoekje hoor :D!

 4. daenelia zegt:

  Gezellig hoekje :) Altijd gezellig als het aan kan kleden met posters.
  Onze buro’s staan in de woonkamer. Uiteindelijk willen we ze gaan verhuizen naar waar de oude keuken zit. Maar zolang die er nog niet uitgesloopt is, zitten we even wat krapper aan onze oude ikea-burootjes, tussen de oude keuken en de woonkamer in. We hebben dan ook nog een kale muur. Als alles af is, dan hangt de prachtige tekening van Fiona aan de muur, boven ons buro. Dat is de tekening van onze RP-karakters, en die is zo leuk :) De tekening staat nu nog, in een lijst, achter de bank.

 5. zwartraafje zegt:

  Eigenlijk heb ik niet echt een bloghoekje. Nu ja, ik werk wel steeds op dezelfde plek maar dat is gewoon een stukje van de eettafel. Ik ben al een hele poos van plan om daar is wat foto’s van te maken – maar dan bedenk ik me meteen dat er niet zoveel aan te zien is. Misschien wanneer mijn poster van Alina Starkov eindelijk is ingekaderd. ;) Mijn hoekje heeft wel één voordeel – vanaf dit plekje kan ik eigenlijk de hele benedenverdieping overzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s