Hoe open ben jij over je blog? #vraaghetdeboekblogger

Gisteren was het op twitter weer tijd voor #vraaghetdeboekblogger, georganiseerd door Emmy. Aangezien ik de eerste editie van deze Q&A had moeten missen, was ik erg blij dat ik gisteravond een nieuwe kans kreeg.

Ik heb een hoop leuke vragen kunnen beantwoorden en zelf ook wat vragen in de groep gegooid. Dit is echt een leuke manier om je mede-boekbloggers beter te leren kennen! Mijn vraag die de meeste reacties opriep ging over de openheid omtrent je blog.

geheim-1

Zelf ben ik nog niet helemaal out & proud op het gebied van mijn boekenblog. Lange tijd was het enkel mijn vriend die van het bestaan van Oog op de Toekomst afwist.

geheim-4

Door de leesclub van Audrey was ik echter genoodzaakt om mijn ouders te vertellen over mijn blog. Ze kwamen het weekend van de leesclub immers op bezoek en België en gingen gezellig mee naar Brugge, waar ze sightseeing deden met mijn vriend terwijl wij over De Fixer kletsten.

geheim-7

Onlangs maakte ik de stap om mijn blog op mijn cv te plaatsen. Aangezien ik solliciteer op vacatures op het gebied van communicatie, online media en tekstschrijven leek het me verstandig mijn blog te noemen. Maar als ik nieuwe mensen ontmoet is Oog op de Toekomst zeker niet het eerste waar ik over begin..

geheim-6

Over het algemeen zijn veel van jullie niet geheimzinnig over jullie blog, maar het is vaak niet het eerste onderwerp dat ter sprake komt.

geheim-5

Ik kreeg echt enorm veel reacties binnen op deze vraag – hieronder vind je ze als het goed is allemaal terug (de afbeeldingen zijn klikbaar).

Persoonlijk was ik lichtelijk verbaasd over hoe open jullie zijn naar jullie omgeving toe, maar tegelijkertijd vind ik dit ook heel inspirerend. Een leerpunt dus voor mij ;)

Met dank aan Emmy voor dit geweldige intiatief!

Advertenties

4 gedachtes over “Hoe open ben jij over je blog? #vraaghetdeboekblogger

  1. Dande zegt:

    Wat leuk om mijn tweet terug te zien!
    Interessant om al die antwoorden te lezen. Grappig hoe de een het voor zichzelf houdt en de ander het niet erg vindt om te delen.

  2. zwartraafje zegt:

    Leuke blogpost. Leuk ook om ineens mezelf langs te zien komen. ;) Misschien moeten we onszelf vanaf nu gewoon telkens zo voorstellen aan onbekenden. In plaats van de Anonieme Boek Blogger zeggen we gewoon direct ‘Hallo, ik ben Liesbet en ik ben een Boekblogger’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s