Under Construction

Je hebt misschien gemerkt dat het even wat stiller is op Oog op de Toekomst. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat ik erg druk ben met mijn opleiding Digital Storytelling en het versturen van talloze sollicitatiebrieven. Nee, achter de schermen ben ik druk bezig een hoop veranderingen aan mijn blog door te voeren.

Niet alleen ga ik de overstap maken van wordpress.com naar wordpress.org, maar ook komt er een gloednieuwe lay-out, ben ik een aantal nieuwe rubrieken aan het opzetten (met meer inhoudelijke artikelen als Science fiction is meer dan Aliens en Ruimteschepen) en bovendien start ik binnenkort met een eigen YouTube kanaal.

How-Blogs-Work-1

How Blogs Work is hierbij één van mijn vele inspiratiebronnen

Ik wilde jullie alvast even op de hoogte brengen van de veranderingen die er aan zitten te komen – en laten weten dat ik zeker niet van plan ben mijn stukje internet in de steek te laten. Voorlopig zal ik tijdelijk niet meer dagelijks bloggen, omdat ik druk bezig ben mijn ‘nieuwe’ blog te lanceren.. Ik hoop op jullie geduld ;)

Wat voor rubriek zou jij graag zien op deze science fiction blog?

Advertenties

11 gedachtes over “Under Construction

  1. Yolande zegt:

    Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe blog (en je Youtube-kanaal)! Veel succes nog met alle voorbereidingen! Ik heb geen ideeën voor je voor een nieuwe rubriek, maar ik ben wel heel benieuwd naar een lijst met de beste science fiction boeken die je hebt gelezen. Zelf ben ik namelijk nog niet echt thuis in dat genre en ik ben heel erg benieuwd naar jouw favorieten

  2. RabbitBookz zegt:

    Marcia, je maakt me supernieuwsgierig, haha! Ik zeg altijd dat ik het liefste YA Fantasy en YA Science Fiction lees. Dat is ook zo, maar ik vind het lastig om goede SF boeken te vinden, en jouw blog is daarom perfect om goede recensies over die boeken te lezen en te kijken of het iets voor mij is. Ik zou niet weten wat voor artikelen je nog zou kunnen plaatsen, maar je komt vast wel met iets goeds! Oké daar heb je niet veel aan maarja… Veel succes (en plezier?) met alles veranderingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s