Ik kocht een stapel boeken

Op de laatste dag van februari mocht ik van mezelf een bestelling plaatsen bij mijn favoriete online boekwinkel awesomebooks, om te vieren dat ik een introductiefilmpje voor mijn Youtube kanaal maakte. Ondertussen heeft de postbode mijn boeken veilig tot aan mijn voordeur gebracht en samen met jullie verwelkom ik ze graag in mijn boekenkast!

Book-Haul-14-03-2016Aangezien ik nog een kortingsbon van 20% in mijn mailbox had staan, betaalde ik voor vijf boeken slechts €13,54 (waar  nog €3,79 aan verzendkosten bij kwam). Ondanks dat het tweedehands boeken zijn, zijn ze allemaal nog in zeer goede staat. The Young World heeft enkel een pennenstreep op de zijkant en op de dustcover van Messenger of Fear zitten wat stickerresten. Daar kan ik best mee leven!

Juggernaut-1Allereerst kocht ik Juggernaut van Adam Baker, een prequel op Outpost die ik onlangs bij De Slegte in Antwerpen kocht. Ik kijk ontzettend uit naar deze volwassen post-apocalyptische serie met als tagline: “When the end of the world comes do you want to be the first to go? Or the last to survive?” Hopelijk lukt het me om er deze maand nog aan te beginnen!

Feed-1Met de aankoop van Deadline verbrak ik mijn eigen boekenfestijn-regel de laatste keer dat ik er was. Normaal gezien mag ik van mezelf enkel vervolgdelen in een serie kopen, wanneer ik het eerste deel / de eerdere delen al in bezit heb. Maar aangezien ik wist dat Feed vaak aangeboden wordt via Awesomebooks wist ik mijn eigen koopwoede op het boekenfestijn goed te praten. Met de aankoop van Feed heb ik nu dus de eerste twee delen van deze zombietrilogie in mijn bezit!

The-Young-World-1Over The Young World heb ik niets dan lovende verhalen gehoord en aangezien dit boek nog relatief nieuw is – hij verscheen voor het eerst in 2014 – kon ik hem voor een prijsje van €3,42 echt niet laten liggen! Ik ben erg benieuwd naar dit eerste deel in The Young World trilogie over een wereld waarin New York geregeerd wordt door tieners. Alle volwassenen zijn overleden aan een mysterieuze ziekte, dus het voortbestaan van de wereld ligt in handen van de jeugd.

Messenger-Of-Fear-2Als groot fan van de Gone serie en de BZRK trilogie van Michael Grant, kon ik het niet laten om Messenger of Fear aan te schaffen. Het is voor die €3,41 ook nog eens een hardcover; net als mijn Gone collectie! Ik ben direct verliefd geworden op deze grafische cover en wanneer je de dustcover optilt zit er ook een enorm mooi versierde zwarte cover onder. Stiekem heb ik geen idee waar dit boek over gaat, maar aangezien het door Michael Grant geschreven is, zal Messenger of Fear me vast en zeker niet tegenvallen!

The-Leftovers-1Tot slot kocht ik The Leftovers van Tom Perrotta. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de televisieserie die op dit boek gebaseerd is, maar wil toch graag eerst het boek lezen. In dit volwassen science fiction boek verdwijnt opeens een groot deel van de bevolking in het niets. Hoe moeten de achterblijvers functioneren zonder hun familie, vrienden en vijanden?

Naar welk boek ben jij het meest benieuwd?

Advertenties

14 gedachtes over “Ik kocht een stapel boeken

  1. zwartraafje zegt:

    Wauw, ik ga toch echt eens die Awesomebooks moeten opzoeken. Of niet … want dat wordt waarschijnlijk een ramp met een nog langere wishlist tot gevolg. Of een grote bestelling en dan vervolgens plaatsgebrek. :)

  2. Kiki @ De BookGeek zegt:

    Ik wil Messenger of Fear al lezen sinds het uitkwam, maar zoals je kunt raden, heb ik het NOG STEEDS niet gelezen. Ik hoop dat ik dat zo snel mogelijk kan doen, want ik ben een grote fan van Michael Grant. :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s