Oog op de Toekomst heeft een Facebook pagina!

Gisteren heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en een Facebook pagina gemaakt voor mijn blog. Verschillende boeken over bloggen raadden mij aan me ook op dit medium te profileren en ook in mijn omgeving kreeg ik steeds vaker de vraag of mijn blog te volgen was via Facebook. Hebben die mensen nooit van Bloglovin’ gehoord ofzo? ;)

Op de Facebook pagina van Oog op de Toekomst zal ik niet enkel mijn eigen blogposts delen, maar ook hoop ik jullie op de hoogte te houden van leuke science fiction gerelateerde nieuwtjes. Misschien dat ik ook gewoon een keertje vertel over een boek dat ik aan het lezen ben. Zie het vooral als een aanvulling op mijn blog, waar ik aanvullende onderwerpen aan bod laat komen. Niet ieder nieuwsbericht leent zich immers voor een uitgebreide blogpost.. ;)

FB-fotoalbums

Via thematische foto-albums ga ik bovendien mijn favoriete boeken met jullie delen. Momenteel vind je op mijn Facebook pagina al een album met boeken die zich afspelen in de ruimte.

Als je het leuk vindt, ben je bij deze van harte uitgenodigd om mijn Facebook pagina te liken en zo op de hoogte te blijven van al het laatste science fiction nieuws over (Young Adult) boeken, films en series!

Heeft jouw blog een Facebook pagina?

Advertenties

10 gedachtes over “Oog op de Toekomst heeft een Facebook pagina!

  1. RabbitBookz zegt:

    Jaaaaa ik ga ‘m meteen liken! Ik heb ook een pagina, al vind ik Bloglovin’ fijner om blogs op te volgen. Facebook heb ik dan ook vooral om inderdaad wat dingen te posten die geen hele blogpost waard zijn, en ook om die dingen bij anderen te lezen.

  2. Annabel Rianne zegt:

    Wat leuk! Ik durf het zelf nog niet aan ;) Ik ga je pagina liken! Dan blijf ik naast mailtjes nog extra goed op de hoogte :)
    Liefs XXX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s