The Entertainer Award

Wendy heeft mij genomineerd voor The Entertainer Award, een award voor grappige, inspirerende of entertainende blogs. Heel erg bedankt voor de nominatie Wendy! Ik ga met veel plezier de bijbehorende vragen invullen.

entertainer-award

Maar eerst, de regels!

  • schrijf een post en gebruik het award plaatje
  • nomineer 6 bloggers die grappig, inspirerend en entertainend zijn
  • voeg de regels toe aan je post
  • en natuurlijk; beantwoord de vragen

Ik ga heel rebels zijn en niemand nomineren voor deze award. Volgens mij gaat hij alweer een tijdje rond en ik heb echt geen idee wie er al genomineerd zijn en wie niet. En aangezien ik vandaag – na een lange stagedag – echt te lui ben om dat uit te zoeken, sla ik het nomineren voor deze keer over. Maar als je toch graag de vragen wilt invullen mag je deze post als jouw nominatie zien ;)

Waarom ben je gestart met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik stiekem geen zin had om mijn masterscriptie over science fiction af te maken. In plaats van een wetenschappelijke verhandeling over dystopia, begon ik daarom een blog. Veel leuker! Daarnaast vond ik dat een puur op SF gerichte blog nog ontbrak in de boekenblogcommunity – en daar wilde ik graag verandering in brengen!

TTT-10-03-2016

Want er zijn zoveel science fiction boeken die meer aandacht verdienen <3

Wat is je favoriete boek?

Mijn favoriete boek aller tijden is eigenlijk totaal geen science fiction boek. Toch zal het de trouwe lezers van dit blog niet ontgaan zijn dat ik enorm fan ben van Veronika Besluit te Sterven. Volgens mij heb ik dat al best een aantal keer vermeld :P Maarja, een lievelingsboek is er om gepromoot te worden, toch?!

Onlangs leerde ik trouwens van Zwartraafje a.k.a. Liesbet dat dit boek Billy Talent inspireerde om het lied Saint Veronika te schrijven. Dat vond ik toch wel een awesome weetje eigenlijk.

Waar heb je de grootste hekel aan?

Boeken met een te happy end – bijvoorbeeld dat alle personages in Harry Potter samen blijven met hun jeugdliefde blegh.. Mensen die ezelsoren maken in boeken. Mensen die mijn boeken lenen en ze niet uit zichzelf teruggeven; als ik al zo vriendelijk ben geweest je een boek uit te lenen, kun je er op z’n minst zelf aan denken om hem na verloop van tijd eens terug te geven.

Book-Haul-14-03-2016

Ik kan heel slecht tegen beschadigde boeken, maar toch durf ik het steeds vaker aan om tweedehands exemplaren te adopteren. Uiteindelijk is het het verhaal dat telt!

Wat is je favoriete supermarkt eten?

Ehm.. als in kant-en-klaar? Dan een maaltijdsalade met tonijn of pikante kip. Maar als ik zelf mag koken met ingrediënten uit de supermarkt dan maak ik het allerliefste taco’s. Al zeg ik in de zomer ook geen nee tegen een lekker frisse couscous salade. Of tortillachips met guacamole. Of Turks brood met humus. Of een groot stuk pure chocolade. Of citroenijs met slagroom. Of Nibbits. Of Koetjesrepen. Ehm.. Ik houd gewoon van heel veel soorten eten XD

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Lezen natuurlijk! Daarnaast ben ik gek op bloggen, fotograferen, bordspellen en computergames. Ook ga ik graag naar de film, KASK Cinema is mijn place to be in Gent. Ook mag je me altijd uitnodigen voor concerten, festivals en een gezellige middag / avond met vrienden en vriendinnen. Zeker als het zonnetje weer begint te schijnen breng ik enorm veel tijd door op terrasjes of in één van de vele parken van Gent. Er is toch niets leukers dan picknicken in de zomer?!

Hopelijk zijn jullie vandaag weer wat nieuwe dingetjes over mij te weten gekomen ;) Heb jij nog prangende vragen voor mij?

Advertenties

2 gedachtes over “The Entertainer Award

  1. zwartraafje zegt:

    Ik kom zelf eigenlijk heel wat te weten via andere bloggers. Leuk dat het nu eens omgekeerd was. :) Het is trouwens wel grappig dat ik bepaalde zaken vergeet wanneer ze niet op mijn boodschappenlijstje staan, maar dat ik wel blijf onthouden wat jouw favoriete boek is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s