Wat is jouw grootste droom?

Ik zou enorm graag een ruimtereis maken, een toffe baan vinden bij een bibliotheek of uitgeverij en mezelf voor de rest van mijn leven omringen met boeken. Wat is jouw mooiste toekomstdroom? Deel hem op instagram met de hashtag #deeljedromen en help mij een handje bij het uitvoeren van mijn stage-opdracht..

Zoals je misschien wel weet ben ik snel na mijn afstuderen opnieuw aan een opleiding begonnen; ik volg een deeltijdopleiding Digital Storytelling aan de REC.academy. Om af te studeren moet ik niet alleen een challenge volbrengen, maar ook een stage-opdracht uitvoeren in opdracht van een bedrijf. Ik doe mijn stage in opdracht voor WPG Uitgevers België (!!) en het is de bedoeling dat ik het boek DrOmEN van Sara Zonneveldt online promoot op thematische wijze.

Zowel geheime briefjes als dromen spelen een belangrijke rol in het boek DrOmEN en daarom besloot ik hiervan een online vertaling te maken. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen – in aanloop naar de sleepover in Brugge – hun dromen delen op instagram.

En jij kunt mij daar bij helpen! Volg het instagram account @deeljedromen, schrijf je droom op een briefje, maak een selfie en deel deze foto met de hashtag #deeljedromen. Niet alleen maak je mij heel erg blij en help je de 15-jarige Sara haar debuutroman bekendheid te geven, ook maak je kans op een geheim briefje van deze wattpad-schrijfster!

Vanessa gaf het goede voorbeeld :)

Maar dat is nog niet alles! Zaterdag 7 mei komt de enige echte Sara Zonneveldt naar Brugge voor een uniek evenement. Niet alleen kun je haar ontmoeten, je prangende vragen stellen en je boek laten signeren; ook is er sprake van een heuse sleepover. Dit alles wordt georganiseerd door Audrey in samenwerking met WPG Uitgevers en De Brugse Boekhandel. Hier vind je alle informatie. Vergeet niet om je in te schrijven voor 30 april!

header-sleepover-en-auteurbabben-sarabookz

Zie ik jou op de sleepover in Brugge? 

Advertenties

13 gedachtes over “Wat is jouw grootste droom?

  1. daenelia zegt:

    Leuk hoor :) Maar … omg. Die titel! Zo jaren 2005 ;) WaNt Zo SpElDe mEn ToEn! Lief hoor :) Beetje retro, alweer?

    Heel veel succes met de promotie, en ook aan Sara. Droomde zij er niet van haar debuutboek in de winkel te zien liggen misschien? :D

  2. Audrey zegt:

    Wauw een mooie post, Marcia! Is het goed als ik je berichtje repost? Ik heb het nog nooit gedaan, maar voor alles een eerste keer! ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s