De deadline is nabij..

De afgelopen week is het ongewoon stil geweest op Oog op de Toekomst. Geen dagelijkse blogposts, maar dagelijkse stress en de hoop mijn afstudeerproject nog op tijd te kunnen volbrengen.

Zaterdag 28 mei is het zo ver: de eindpresentatie van mijn Boekvinder Challenge. Aan een jury van acht man moet ik mijn project voorstellen. Hopelijk zijn ze net zo enthousiast als jullie, mijn lieve bloglezers! Voor die tijd moet er stiekem toch nog een hoop gebeuren. Hoewel de website al online staat, ontbreekt het belangrijkste nog. De ‘quiz’ die jou – na het beantwoorden van een aantal vragen – een gepersonaliseerde boekentip geeft.

Preview-Boekvinder

Een kleine preview van de quiz ^^

De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest deze quiz te maken in Animate. Daar komt ook een hoop gecodeer bij kijken, maar ik vermaak me er prima mee. Alleen is het iets tijdrovender dan gedacht; nog minstens 50 boekentips te gaan..

Tot zaterdag kan ik daarom niet beloven dat er veel blogposts online zullen komen op Oog op de Toekomst. Mijn excuses hiervoor, maar mijn eindproject heeft even voorrang.. En dat terwijl ik in het begin van deze maand toch echt toffe boeken heb gelezen. Reviews van oa. The Infinite Sea en Rebel in de Woestijn houden jullie dan ook te goed! Tot die tijd kunnen jullie de laatste loodjes van mijn boekvinder challenge volgen op Facebook. Like mijn pagina en zo ben je als eerste op de hoogte als de quiz online gaat! *reclame*

Thumb-promo1

Bedankt voor jullie support!

Advertenties

20 gedachtes over “De deadline is nabij..

 1. Annabel Rianne zegt:

  Wat spannend, het einde is nabij!! Superveel succes met je laatste loodsjes en je presentatie :) zal vast goedkomen!!
  Liefs xxx

 2. zwartraafje zegt:

  Ik moest lachen toen ik de titel van deze blogpost las vermits hij wat klonk als ‘The end is near’.
  Maar inderdaad – nog heel eventjes doorbijten. Misschien helpt het wanneer je tijdens het coderen doet alsof je in de Matrix zit. ;)
  De eerste vraag zou voor mij al meteen een probleem vormen vermits ik zo iemand ben die het alle drie leuk vindt. Zowel een realistische wereld en een fantasy-wereld als een herkenbare wereld waar fantasy-elementen in voorkomen. #vervelendeboekenworm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s