Deze maand herlees ik: Matched

De zon schijnt, de vogels fluiten, ijsjes zijn niet aan te slepen en de terrasjes zitten overvol. De zomer is in aantocht. Het ideale moment om een romantisch boek te herlezen. Daarom staat de maand juni in het teken van de Matched trilogie van Ally Condie.

Cassia leeft in een toekomst waarin de Society aan de macht is. Deze autoriteiten bepalen onder anderen waar je werkt en met wie je trouwt. Wanneer Cassia gematcht wordt met haar beste vriend kan ze haar geluk niet op, totdat het scherm begint te knipperen en ze heel even een glimp opvangt van een andere match. Wat volgt is een zoektocht naar de motieven van de Society, verpakt in een heerlijk zwijmelverhaal.

Reached-1
In 2013 las ik de Matched boeken met enorm veel plezier. Vooral het eerste boek was favoriet. Ik ben echt benieuwd of ik nu, jaren later, nog altijd kan genieten van deze romantische reeks. Eigenlijk lees ik tegenwoordig niet zo heel graag meer zwijmelverhalen – met uitzondering van De Selectie – maar hopelijk weet Ally Condie mijn positieve herinneringen opnieuw tot leven te wekken!

Heb jij de Matched trilogie al gelezen?

Advertenties

9 gedachtes over “Deze maand herlees ik: Matched

  1. mariaharut zegt:

    Ik vond deze serie ontzettend leuk! Vooral het eerste deel. Het tweede deel was wat vager maar niet slecht. Boek drie was ook wel goed :) Hopelijk word dit een fijne herlees beurt ;)

  2. Annabel Rianne zegt:

    Ben benieuwd wat je van de boeken vindt nu! Ik hoor van heel veel mensen slechte reviews, vooral over deel 2 en 3, dus ben nooit in de serie begonnen. Maar wie weet…? :)
    Liefs xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s