Win Rebel in de Woestijn!

Dacht jij bij het lezen van mijn ietwat negatieve recensie van Rebel in de Woestijn dat ik gek geworden was? En ben je er zeker van dat jij dit boek wel leuk gaat vinden? Dan heb je geluk: vandaag maak je kans om mijn recensie-exemplaar te winnen!

Vandaag, 4 juni, is het mijn 26e verjaardag. Hoewel ik me nu stiekem toch wel wat oud begin te voelen en baal van het feit dat ik niet langer met een Go Pass kan reizen, wil ik deze dag toch graag op een positieve manier vieren. Ik ben nou eenmaal gek op feestjes! Helaas kan ik jullie niet allemaal in Gent uitnodigen voor een awesome boekenfeestje, maar ik ga wel iemand blij maken met mijn recensie-exemplaar van Rebel in de Woestijn. Want: wie jarig is trakteert!

In Rebel in de Woestijn maken we kennis met de stoere Amani, die verkleed als jongen meedoet aan een schietwedstrijd. Op deze manier hoopt ze genoeg geld te winnen om Doodorp voorgoed achter zich te laten. Helaas loopt het niet helemaal volgens plan en moet Amani halsoverkop op de vlucht slaan. Gelukkig schiet een knappe, mysterieuze jongen haar maar al te graag te hulp. Samen slaan ze op de vlucht voor djinns en gewelddadige bandieten. Mijn recensie vind je hier!

Benieuwd naar het verhaal van Amani? Zo maak je kans op mijn recensie-exemplaar van Rebel in de Woestijn:

 • Volg mijn blog op Bloglovin
 • en beantwoord de volgende vraag in een reactie

Welk fictief personage neem jij mee naar mijn verjaardagsfeestje en waarom?

Extra informatie

– het gaat om een 1x gelezen recensie-exemplaar
– de cover is linksonder helaas al een klein beetje beschadigd
– alle inwoners van Nederland en België kunnen meedoen
– je hebt tot zaterdag 11 juni 23.59u de tijd om je antwoord in te sturen
– onder alle geldige inzenders verloot ik mijn recensie-exemplaar van Rebel in de Woestijn.
– de winnaar of winnares wordt maandag 13 juni bekendgemaakt

Met dank aan VBK België voor het opsturen van dit recensie-exemplaar en de toestemming om dit boek weg te geven in een winactie.

Advertenties

25 gedachtes over “Win Rebel in de Woestijn!

 1. La Fille Lisant zegt:

  Eerst van harte gefeliciteerd met je 26ste verjaardag.
  Ik zou Puck (Ironfey) mee nemen omdat hij gewoon YOLO en leuk / grappig etc is.

 2. RabbitBookz zegt:

  Happy birthday! Superleuk dat je een boek weggeeft! Ik wilde Luna meenemen, maar ik zie hierboven dat die al uitgenodigd is… ;) Dan wordt het Emma uit Miss Peregrine’s Peculiar Children. Het zal even wennen zijn voor haar, aangezien ze jarenlang in het verleden heeft geleefd, maar ze zal het vast leuk vinden!

 3. E zegt:

  Hartelijk gefeliciteerd 🎉🎊
  Ik zou finnick meenemen uit de hungergames. Ingepakt als kado 🎁 Altijd leuk om na te kijken 😍 en misschien praten …..

 4. Rowan zegt:

  Gefeliciteeeerd! Wat lief dat je dit boek weggeeft. :) Ik doe zeker mee aan je winactie, want ik ben heel benieuwd naar dit boek. Ik zou Kenji uit de Touching Juliette serie meenemen naar je verjaardagsfeestje. Hij is zo enorm grappig en met hem wordt het feest gegarandeerd een succes!

 5. Henriet zegt:

  Hiep hiep hoeraa! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!

  Ik vind het boek wel erg leuk klinken, zelf naar het lezen van je boekrecensie! Wat ik er tot nu toe over heb gelezen doet me denken aan het boek Vuurpreek, maar volgens mij is dat niet zo’n hele goede vergelijking haha.

  En de ‘persoon’ die natuurlijk op jouw verjaardag moet komen is Iko van de serie The Lunar Chronicles! Ik weet niet of je deze serie al hebt gelezen, maar Iko is echt geweldig, hij is een robot en hij is echt schattig en grappig! ♥

 6. Annabel Rianne zegt:

  O nee, ik heb je verjaardag gemist op een paar minuten! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en hopelijk heb je een hele fijne dag gehad :) Ik denk dat het boek niet voor mij is, dus ik gun anderen de kans om hem te winnen en reageer niet op je vraag ;)
  Liefs! xxx

 7. Evana Kuipers zegt:

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad.

  ik zou op jou verjaardagsfeestje Fred en George Wemel meenemen omdat een feestje dan een gegarandeerd succes word of toch niet ;)

 8. Tamara TS zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Ik sla de winactie over, maar wil best op je feestje komen, samen met A.X.L. Pendergast, omdat die vast wel interessante verhalen weet te vertellen als de gesprekken even stilvallen en hij de boel een beetje deftiger maakt.

 9. Joany (@NerdyMommyNL) zegt:

  Uiteraard om te beginnen van harte gefeliciteerd met je B-day! Superleuk dat je het viert met een toffe winactie. Ik heb het boek digitaal gelezen en ben huge fan van het boek en zou dolgraag een fysiek exemplaar willen winnen.

  Om antwoord te geven op je vraag: ik zou Mo meenemen uit de Hart van Inkt trilogie van Cornelia Funke zodat hij een voorwerp naar keuze (of een personage, maar ja dan moet er ook iemand voor in ruil het boek in dus weet niet of dat een goed plan is) voor je uit een boek en naar onze wereld kan lezen. Omdat er altijd iets in ruil terug moet naar de fictieve wereld zou ik tevens mijn strijkijzer meenemen om op te offeren.

 10. Roos zegt:

  Ik zou Kenji uit de shatter me serie mee nemen. Hij is kan heerlijk grappige of sarcastische opmerkingen maken die de sfeer alleen maar ten goede zal doen, maar hij kan ook heel serieus zijn waardoor je ook een serieus gesprek kan voeren ;) de perfecte mix voor een feestje!

  Van harte gefeliciteerd!!!!
  En wat een leuke winactie

 11. Zoë zegt:

  Gefeliciteerd!!
  Wat een gave winactie ik doe zeker mee! En naar jouw verjaardagsfeestje zou ik met Katniss komen :)
  bloglovin; zoelouwerse

  liefs, Zoë

  • Henriet zegt:

   Ik denk dat Katniss wel een beetje gevaarlijk is hoor! Als ze zich genegeerd voelt gaat ze wel eens schieten met haar boog, zoals bij de jury toen ze in de appel in de bek van het varken schoot… (boek 1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s