De winnaar van Rebel in de Woestijn is..

Ter gelegenheid van mijn verjaardag besloot ik mijn trouwe bloglezers te trakteren. Als je een fictief personage bedacht om mee te nemen naar mijn verjaardagsfeestje, maakte je kans op Rebel in de Woestijn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voor ik de winnaar bekend maak, wil ik eerst VBK Uitgevers België nogmaals bedanken voor het recensie-exemplaar en het ondersteunen van deze winactie! Rebel in de Woestijn was misschien niet helemaal een boek voor mij, maar ik ben ontzettend blij dat ik mijn recensie-exemplaar om deze manier een tweede leven kan gunnen.

Ik ga jullie nu niet langer in spanning houden. De winnaar van Rebel in de Woestijn is:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gefeliciteerd Kim!

Ik stuur je later vandaag een mailtje om te zorgen dat de prijs bij jou terecht komt :)

Iedereen heel erg bedankt om mee te doen! Ik vond het heel leuk om te lezen welke personages jullie mee zouden nemen naar mijn verjaardagsfeestje.

Niet gewonnen?
Er komt binnenkort weer een nieuwe winactie aan, dus geef de moed niet op!

Advertenties

3 gedachtes over “De winnaar van Rebel in de Woestijn is..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s